Main » Intervjuud

Nina intervjuu Nyloniga


Nylon tegi peale Emmyde jagamis Ninaga intervjuu, kus ta räägib oma stiilist, vabast ajast ja muust.

Sa olid alles LA-s Emmyde jagamisel ja te filmite ''Vampiiripäevikuid'' Atlantas. Kus maailmas on Nina praegu?
Ma olen praegu Atlantas. Mul oli haruldnae vaba päev, nii et ma magasin ja üritasin ennast välja puhata kõigest sellest Emmy hullusest.

Mida sa teed veel oma vabadel päevadel peale magamise?
Neid on nii vähe ja kui neid on siis ma siiksi magan põhiliselt. Ma magan nagu eile 12 tundi, mis on haruldane, sest ma saan harva ennast välja lülitada. Aga ma üritan kokata ja tavaliselt pean ridu õppima.

Nina räägib oma stiilist ja Sookiega võistlemisets

''Vampiiripäevikute'' Nina Doberv kindlasti üllatas meid oma Donna Karna Emmy kleidiga. See origamiga kaetud õhtukleit on meile täielikult stilli inspiratsiooniks. Kuid kes on tema enda moeikoonideks?

''Ma olen kameelon kui inimesena ja artistina,'' ütles ta Nylonile ja lisas, et kõik üritused, millel ta osaleb on nii erinead, et tal on ''erinev inspiratsioon igal korral.'' Täpsemalt Nina viitas Kate Beckinsale ''puhtale'' ja ''klassikalisele'' stiilile ja Zoe Saldana võimet võtta riske ja panna erinevaid väljanägemisi kokku.

Nina intervjuu TV.com-ga

TV.com tegi intervjuu Nina Dobreviga, kus ta räägib ''Vampiiripäevikutes'' ja pisut ka ''Degrassist''.

Väga lühikese aja jooksul on Elenaga palju juhtunud. Kuidas sa suudad hoida tema igapäevaseid emotsioone lainel? Kas sul on mõni skeem või midagi?
Võib ka nii öelda. Ma hoian iga oma karakteri käsikirja eraldi. Nii, et Elenal on tema oma käsikiri ja Katherinel oma. Ja ma lähen läbi iga käsikirja - palju ettevalmistusi ja aega läheb sellesse sissemurmiseks ja emotsionaalseks graafikusse, et teada saada, mis mingi karkeriga toimub ja mitte ainult, mis toimub nendega selles osas vaid, mis toimus nendega ka eelmises hooajas. Te teate, et üks isik võib surra ühes episoodis ja teine isik teises episoodis ja siis sa pead lisama selle ning tegema nii, et see jõustuks.

Ajajoon ajab mind segasusse - kunagi ei ole kindel kui palju aega möödas on.
Me üritame seda luua - ma aravan - järgmises episoodis, mis on olnud umbes aasta ajast kui sari hakkas.

Hämmastav.
Nii, kaks viimast aastat on olnud üks hooaeg. Nii, et iga hooaeg on kuus kuud.
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 »