Main » 2011 » Oktoober » 2 » Nina intervjuu Nyloniga
11:45
Nina intervjuu Nyloniga

Nylon tegi peale Emmyde jagamis Ninaga intervjuu, kus ta räägib oma stiilist, vabast ajast ja muust.

Sa olid alles LA-s Emmyde jagamisel ja te filmite ''Vampiiripäevikuid'' Atlantas. Kus maailmas on Nina praegu?
Ma olen praegu Atlantas. Mul oli haruldnae vaba päev, nii et ma magasin ja üritasin ennast välja puhata kõigest sellest Emmy hullusest.

Mida sa teed veel oma vabadel päevadel peale magamise?
Neid on nii vähe ja kui neid on siis ma siiksi magan põhiliselt. Ma magan nagu eile 12 tundi, mis on haruldane, sest ma saan harva ennast välja lülitada. Aga ma üritan kokata ja tavaliselt pean ridu õppima.

Räägime hämmastavast Donna Karna Emmy kleidist. Kuidas sa selle välja valisid?
Kõik lihtsalt langes perfekteselt kokku, mis oli lahe. Ma töötasin koos stilistiga, kes on hämmastav, kuid kui ma olen ära Atlantas, siis ta saadab mulle kleitide mudelitest pilte ja ma valin milline võiks sobida. Ma riietunu tavaliselt vastavalt sündmusele. Teen Choice jaoks ma üritasin riietud natuke teismelistesõbralikuna ja Emmyde jaoks natuke rohkem glamuurselt. On lõbus riietuda; auhinnagalad on nagu teemapeod.........need on kõik nii toredad.

Kes võiks olla sinu stiilikoon?
Ma olen kameelon kui inimese ja artistina. Karakterite jaoks, mida ma mängin ja üritused, kus ma käin pean m aolema iga kord erinev isik, nii et mul on erinev inspiratsioon iga kord. Üks nendest on Kate Beckinsale; tal on suurepärane stiil, sest ta on alati nii klassikaline ja paneb selle kokku väga puhtal viisil. Zoe Saldana võtab riske, kuid siiski on ta alati klassikaline. Ma armastan Diana Agroni, Emma Wtasonit, Olivia Wilde, Emma Stone......nad on kõik nii suurepärased.

Kas sa saad öelda, kas sinu stiilis on rohkem Katherine või Elenat?
Minu stiilis on neid mõlemat. Mul on rääkida paljudest asjadest, mida ma kannan sarjas. Ma tunnen, et ma riietun päeval nagu Elena ja öösel nagu Katherine. Praegu ma kannan t-särki ja kampsunit. See lihtsalt oleneb.

Mis teleseriaalid sulle meeldivad?
Mul ei ole palju aega teleka jaoks, kuid kui mul on, ma vaatan ''Gleed''. Kõik teavad, et ma armastan ''Gleed''. Ma armastan Chelsea Latleyt rohkem kui ma teile öelda saan(naerab). Ta on suurepärane. Netfilx on mu sõber kui ma töötan või reisin, sest ma saan filem vaadata siis kui ma tahan.

Sul on roll tulevases filmis ''The Berks of Being a Wallfolwer''. Kuidas see oli?
See oli suurepärane kogemus. M amängisin tähtsat rolli, kuid see oli väike. Emma Watson oli liider, kes pidi seda projekti oma õlgadel kandma(naerab).

Kas sa oled lugenud raamatut?
Ma olen lugenud esimest, kuid seda peale seda kui sain osa. Ma olin üks nendest vähestest inimestest, kellel ei olnud seda koolis lugemise nimekirjas. See oli väga lahe, sets Stephen Chobsky, raamatu autor kirjutas käsikirja, nii et see on nagu tema laps.

Mis muusikat sa praegu kuulad?
Las ma avan oma iTune ja ma ütlen teile....Ma armastan Black Keysi, Adelet, Coldplayd, Arcade Firet ja M.Wardi. Kõik teevad alati minu üle nalja, sest ma ei mäleta kunagi nimesid, kuid ma suudan alati kõik sõnad kaasa laulda.

Viimane küsimus: Kui Katherine, Elena ja ''Puhta Vere'' Sookie vista ühte ringi, kes võidaks?
Hmm......ma arava, et kuna Katherine ja Elena on suguluses, siis nad lõpetavad koos ja ületavad Sookie. Jah see on see, mis võib juhtuda(naerab).
Category: Intervjuud | Views: 866 | Added by: Dobrevic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]