Main » Muu

Nina Dobrev ja Derek Hough käivad?

Liiguvad kuulujutud, et Nina on leidnud omale uue silmarõõmu. Nimelt on hiljuti on hakanud levima jutud, et Nina Dobrev ja Derek Hough on suhtes. 

''Nina veedab palju aega Dereki õe Julianne Houghi'ga ja nii ta armus ära ka Derek'sse'' avaldas allikas 24-aastase näitlejanna ning 28-aastase tantsja kohta.

Mais läks Nina lahku oma endisest poisssõbrast Ian Somelhalderist, kes on ühtlasi ka Nina kaasstaar sarjas ''Vampiiripäevikud''.

Mis te arvate Nina Dobrevi ja Derek Houghi võimalikust suhtest?

Nina ei ole ainuke ''Vampiiripäevikutest'', kes on omale uue armastuse leidnud. Nimelt  ka Paul Wesley ja Torrey Devitto läksid mõne aja eest lahku ja nüüd on Paul väidetavalt koos oma kaasstaari Phoebe Tonkiniga.

Tais

Nina võtab filmimisest vabast ajast nii palju, kui võtte annab ja veetis viimased paar päeva koos sõpradega Tais.
 
002~324 364972_lalt 364992_lalt 367736_lalt

Nina ja Ian läksid lahku

Pole mingi üllatus, et Nina Dobrev ja Ian Somerhalder olid täielikult proffesionaalsed, kui nad käisid eile CW Upfronts üritusel New Yorkis. ''Nad on endiselt sõbrad,'' räägib allikas. 

Võib-olla sa oled juba kuulnud, et paar läks eelmisel nädalal lahku pärast kolme aastat koosoldud aastat. ''Nende vahel ei ole mingit halba verd,'' ütleb allikas. ''Ühtki teist isikut ega suuremat tüli ei olnud kaasatud.''

Allikas ütles, et paar otsustas lahku minna, kuna Dobrev ei olnud valmis suhtes sedasi edasi minema, kuidas Somerhalder oleks tahtnud.

''Igapäevaselt suhtlevad nad endiselt,'' ütles allikas. ''See ei olnud midagi, mis oleks äkitselt tulnud.'

Jennifer Lawrence Estonia

Hei hei! Sõprade alt võite nüüd leida ka eestikeelse fännilehe noorest ja andekas näitlejast Jennifer Lawrencest, keda te kõige paremini teate ilmselt filmist ''Näljamängud''.

http://jennifer-lawren.ucoz.com/
1 2 3 ... 9 10 »