Main » 2011 » September » 25 » Nina räägib oma stiilist ja Sookiega võistlemisets
11:43
Nina räägib oma stiilist ja Sookiega võistlemisets
''Vampiiripäevikute'' Nina Doberv kindlasti üllatas meid oma Donna Karna Emmy kleidiga. See origamiga kaetud õhtukleit on meile täielikult stilli inspiratsiooniks. Kuid kes on tema enda moeikoonideks?

''Ma olen kameelon kui inimesena ja artistina,'' ütles ta Nylonile ja lisas, et kõik üritused, millel ta osaleb on nii erinead, et tal on ''erinev inspiratsioon igal korral.'' Täpsemalt Nina viitas Kate Beckinsale ''puhtale'' ja ''klassikalisele'' stiilile ja Zoe Saldana võimet võtta riske ja panna erinevaid väljanägemisi kokku.

Ja Nina ei valetaunud kameeloniks olemise kohta artistina. Bulgaaria päritolu näitlejanna mängib kahte vastandit ''Vampiiripäevikutes'', kellel on väga erinevad stiilid. Kuid kas ta on seotud rohkem Elena või Katherine moevaatega?

''Mu stiilis on nendest mõlemat,'' õtleb ta. '' Ma tunnen, et ma riietund nagu Elena päeva jooksul ja üüsel nagu Katherine. Nagu praegu on mul seljas t-särk ja kampsun. See lihtsalt sõltub.''

Nina avaldas ka, kes tema arvates võidab TV vampiiri naise topi.

''Hmm....ma aravan kuna Katherine ja Elena on seotud, siis nad võivad lõpetada koostöötades ja võistelda ''Puhta Vere'' Sookiega,'' ütles ta. Hea vastus.

Category: Intervjuud | Views: 873 | Added by: Dobrevic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]