Main » Intervjuud

Comic-Con ajakirja intervjuu

Nina dobrevil polnud õrna aimu ka, kui ta võitis Elena rolli, et ta hakkab mängima ka 500 aastast surmatut teisikut. Ajakirja Comic-Con eriväljaande jaosk tehti Ninaga intervjuu just nendest kahest karakterist- Katherinest ja Elenast.

Mis on pari asi seoses nende kahe karakteri mängimisega?
Seal ei ole kunagi igavat momenti! Ma olen pidevalt oma varvastel, õpin tundma erinevat ajastut, erinevat aksenti, erinevat keelt või uut personaalset laduvust.

Räägime nüüd sinu kahest muutuvast ajast. Kes on Katherine tegelikult?
Katherine on ärev hing, konfliktne naine, Samal ajal on ta ka väga tugev ja arvamuslik ellujääja. Ta on otsinud iseennast ja kaitsnud ennast nii pikka aega, et ta on muutunud okasseaks. Kõigi nende vajaduste vahel on ta üksi. Talle ei ole palju inimesi. Kuid ta on lõbus. Katherinel on alati hea aeg. Ta teeb kõik igas olukorras.

Mis sa arvad tema teisikust Elenast?
Elena on populaarne vastand. Ta on usaldav, armastav, sooja südamega isik, kes vaatab kõigi järel peale iseenda. Ta tahab elada ja armastada õnnelikult. Kuid sellele mõeldes ei juhtu seda just eriti tihti. Ja ta on väga jonnakas. See on tüdrukutel ühine. Nad mõlemad rabelevad olukordadest välja.

Comic-Con eelne intervjuu

Lehekülg The Hollywood Reporter viis läbi Comic-Con eelseid intervjuusid seal osalevate näitlejatega ning nende hulgas ka Nina Doberv. Nina räägib oma kogemustest seoses Comic - Coniga ja lõpus ka veidike Vampiirpäevikutes

Millised on sinu Comic-Con kogemused?
Ma olen seal osalenud kaks korda, mõlemal korral Vampiiripäevikute eest ja mõlemad on olnud täiesti erinevad. Me filmime esmaspäevast kuni reedeni. Mõlemal aastal oleme pidanud Atlantast lendama laupäeva hommikul ja lahkuma pühapäeva pärastlõunal. Sa kohtad seal alati inimesi keda sa imetled. Eelmisel aastal kohtasin ma  Jeff Bridgesit ja Olivia Wilde. Ja aasta ennem seda kohtasin ma seal Robert Downeyt ja Jude Lawi. Ma imetlen neid ja nad inspireerivad mind tegema seda, mida ma teen.
« 1 2 ... 6 7 8 9 »