Main » 2011 » September » 24 » Nina intervjuu TV.com-ga
11:46
Nina intervjuu TV.com-ga
TV.com tegi intervjuu Nina Dobreviga, kus ta räägib ''Vampiiripäevikutes'' ja pisut ka ''Degrassist''.

Väga lühikese aja jooksul on Elenaga palju juhtunud. Kuidas sa suudad hoida tema igapäevaseid emotsioone lainel? Kas sul on mõni skeem või midagi?
Võib ka nii öelda. Ma hoian iga oma karakteri käsikirja eraldi. Nii, et Elenal on tema oma käsikiri ja Katherinel oma. Ja ma lähen läbi iga käsikirja - palju ettevalmistusi ja aega läheb sellesse sissemurmiseks ja emotsionaalseks graafikusse, et teada saada, mis mingi karkeriga toimub ja mitte ainult, mis toimub nendega selles osas vaid, mis toimus nendega ka eelmises hooajas. Te teate, et üks isik võib surra ühes episoodis ja teine isik teises episoodis ja siis sa pead lisama selle ning tegema nii, et see jõustuks.

Ajajoon ajab mind segasusse - kunagi ei ole kindel kui palju aega möödas on.
Me üritame seda luua - ma aravan - järgmises episoodis, mis on olnud umbes aasta ajast kui sari hakkas.

Hämmastav.
Nii, kaks viimast aastat on olnud üks hooaeg. Nii, et iga hooaeg on kuus kuud.

Julie Plec ütles, et panna sind mängima kahte rolli on raske tootmise osakonnale, sest see võtab sinust palju välja, pluss seal on palju planeerimist, mis peab juhtuma. Aga kas sa arvad, et see on tegelikult värskendav mängida vahelduseks kedagi teist, ertiti kedagi sellist, kes on nii lahe kui Katherine?
See on kindlasti rakse tootmisel ja raske ka minule mitmel viisil. Se teeb sarja väga põnevaks, kui seal on topletrollid ja näha erinevat liiki suhteid Stefani Katherine vahel, Stefani ja Damoni vahel versus Elena ja Damon ja Stefan. Nii, et teisikute omamine teeb loo heaks, kuid seda on rakse läbi viia. Ja kuna seal on selline füüsiline muudatatus - mitte kui  emotsioaanle ja vaimne muudatus - ma pean tõesti vahetama käike ja pean saama erinevateks karakteriteks stseenides, mida filmime, nii et seal on palju tööd.

Oma mõtetes olen ma natuke karm Elena suhtes. Enamustes osades on ta päris enesekidnel ja siis ta teeb jälle mõningaid päris küsitavaid otsuseid. Kas sa mõnikord loed käsikirja ja oled nagu ''Tõsiselt Elena?''
Jah, ma olen. Ma olen väga palju publiku liige, sama palju kui ma olen näitlejate liige. Ma vaatan ja loen sarja väga kriitiliselt ja vahel Elena teeb - ma mõtlen, et ta on tugev näine ja väga julge - aga vahel teeb ta väga impulsiivseid otsuseid. Lõpusk ta teeb neid otsuseid põhjusega. Ma tean ja usaldan, et kirjanikel on suureim otsus, kuhu nad tahavd, et ta läheks. Nii, et seal on põhjus igal väiksemalgi real ja detailil.

Me teame, et Elena ei taha saada vampiiriks, kuid kas tal on mingeid eesmärke elus? See ei ole selge.
See on väga hea küsimus. Ta ei taha saada vampiiriks, kuid ta tahab saada perekonda.  Ausatlt, ta tahab olla normaalne. Ta sai aru pärast seda kõike, mida ta on läbi elanud, et ta tahab lihtsalt tavaline ja tahab, et teda koheldakse tavaliselt ja et tal oleks regulaarne olemasolu. Kuid sellise elu planeerimine on väga keeruline, sest inimesed surevad tema ümbruses kogu aeg. Ta läheb sellest kõigest iga päev läbi , et tal ei ole lihtsalt võimalik mõelda kolm kuud ette, nüüd kui kõik tema ümber on laiali puhutud.

Ma arvan, et sa oled üks parimaid kuulutaja televisioonis, eriti osas ''The Birthday'', kus sa oled hämmastavalt suuer plaanil. Kas see on sellist raskemat sorti asi, mida teha kui võidelda näitkes koreograafia ja millegi muu füüsilisega?
Aitäh, küsimärk?(naereab) Ma ei tea kas see on raskem. Ma mäletan aega, kuid ma esimest korda üldse lugesin käsikirja - ma ei tea, kas see oli selle sarja jaoks või millegi muu -  kuid lugeda lehti, kus karakter hakkab nutma, kui see on esimene kord kui sa seda tegema pead, on see alati hirmutav. Kuna seal on nagu surve, mida sa peab kohale toimetama. Kuid kui sa tõsiselt saad aru, mis stseenis toimub ja sa tõesti tunned seda ja oled selles monedis, siis see lihtsalt juhtub ja sa ei saa sellele survet peale panna, sa pead lihtsalt tõesti seal olema ja seda läbi kogema. Ja ma saan olla tõsiselt emotsionaalne kui ma olen millegi pärast kurb ja kui ma olen millegile väga pühendunud. Nii, et see ei ole rakse, see on lihtsalt rohkem truuks saamine. Ma arvan, et sa pead lihtsalt sellele truuks saama ja selle peale tõsiselt välja minema ja olema avatud, et tõesti tunda, hoolida ja saada haiget.

Pärast selliseid päevi - ja see on osa, miks see töö on väga keeruline, sest sa unustad 16-tunniseid tööpäevi, mida me teeme iga päev. Unustage öötöö. Emotsionaalselt on see äravool. Sa täätad need tunnid, kuid sa nutad või sa teed haiget või jooksed ja inimesed surevad ning ma pean emotsionaalset minema läbi selle iga päev, kümnekordelt. Minu isiklikus elus ei ole palju inimesi minu lähedal inimesi surnud, kuid minu karakteril on ja ma pean eleama selles kui päriselus. Ja see saab olla väga emotsionaalne maks kellegi jaoks. See on see, mille tõttu ma tahan ainult magada ja puhata , kui ma öösel koju . Tahkasin nagu mingi liiku kookoni sisse pöörduda, turvalisse taevasse, minu voodis. Ja lihtsalt välja lülituda maailmast, kuna see on traumatiseeriv. Elada Elena elu võib sinu jaoks traumatiseeriv olla. (Naerab)

Milline on rohkem ohtlik keskkond teismeliste jaoks, Mystic Fallsi kekskool või Degrassi kool?
Oh armas. Ma arvan, et Mystic Falls on rohkem ohtlik sinu elu jaoks. Võimalus surra on palju suurem Mystic Fallsis. Aga ka Degrassi on võrdselt ohtlik kool, sest sa oled ohus rikutuse poolt ja halvad asjad juhtuvad sinuga -  seal on palju narkootikume ja inimesed saavad lööke. Degrassis juhtub palju. Te teate, kui aus olla, kui ma olin lapsevanem ja ma nägin püüginumbrit selles koolis, oleks ma liikunud edasi. 

Mida sa teed kõigi nende Teen Choice Awardsi surfilaudadega? Kas sa ehitad uut tiiba oma majale?
Ei ja tead mida, see on vale reklaam. Nad ei anna sulle tegelikult kõiki surfilaudu, mida sa võidad. 

Äpardus!
Nad annavad sulle ühe surfilaua ja nad kirjutavad sellele, kõik teised auhinnad, mille sa võitsid. 

Oota, kõik erinevate aastate auhinnad on ühe surfilaua peal? Nagu nad küsivad selle tagasi ja kirjutavad uued sinna peale?
Ei - nii, eelmine aasta me võitsime kaheksa või üheksa auhinda ja ma sain ühe surfilaua, millele on kirjutatud kõik auhinnad. Ja see aasta me võitsime kus? Nii, et ma sain veel ühe, millel on kuus auhinda mille me võitsime.  Nii, et mul on neid ainult kaks. Kuid siiski! See on väga lahe. See on väga, väga, väga lahe ja mida ma teen -  mul on kontor majas ja need on mu kontori laes.

Hästi, see on hea, ma arvan. Ma kujutasin ette, et sul on nagu kolmekümmend surfilauda kuskil su majas, et sul on ladu.
See on see, mida ma arvasin! Ja ma ostsin oma maja, see mõtetes. Ma otsisin maja ja vahendajad olid nagu ''Mida sa tahad? Kas sa tahad basseini? Kui palju vaba ruumi sa tahad?'' Ma lihtsalt ütlesin, et vajan piisavalt ruumi kolmekümne surfilaua jaoks, mis ma loodan võita mõni päev. Ja siis ma sain kaks ja ma oli väga pettunud, kuna mul oli vaba ruumi kolmekümne jaoks! Ja nüüd ma pean üritam aja võitma rohkem auhindu, et see ruum hõivata.

Ainult kakskümmend kaheksa veel, ''Vampiiriäevikud'', minge!
Täpselt.
Category: Intervjuud | Views: 915 | Added by: Dobrevic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]