Main » Intervjuud

Nina intervjuu MTV filmiauhindade gaalalt

Nina rääkis TV Guid-le eile MTV filmiauhindade gaalal Vampiiripäevikute kolmandast hooajast.

Elena Gilbert tegeleb erinevate mõjudega peale Damoni suudlemist surmavoodil. '' See saab olema huvitav, mis järgmiseks juhtub,'' ütles Dobrev neile. '' Ma sooviksin väga näha kogu mängu seoses Elena ja Damoni suhtega, millist mõju see avaldab ja millist sorti tagajärjed sellel olla võivad ning millised piinlikud olukorrad tekivad. Seal on nii palju võimalusi, kuidas see sujuma hakkab.''

Dobrev arvab, et Elena süda kuulub alati Stefanile, isegi kui Stefan  naudib elu mustal poolel. '' Sa tahad alati seda, mida sa ei saa ja see on põhjus miks on nii pikalt Elenat ja Damonit üksteisest lahus hoitud, sest nad tahavad, et fännid tahaksid seda, mida nad ei saa,'' ütleb ta. ''Nüüd kui Stefan on läinud Elena tahab seda, mida ta ei saa ja ta igatseb teda mõttega, kas kõik on ikka korras ning ma arvan, et see võib tea nende suhet veel tugevamaks.''

Hollywoodi staar Nina Dobrev: Bulgaaria meedia on minuga nii lahke


Bulgaarias sündinud Kanada näitlejanna Nina Dobrev, et ta tunneb ennast hästi iga kord, kui ta on esile tõstetud Bulgaaria meedias, sest kõik väljaanded on väga positiivsed.

''Mu prekond räägib mulle kõigest, mis on minu kohta välja antud. Ma olen nii õnnelik, et mul on Bulgaaria toetus. See on alati minu jaoks au, kui mind mainitakse Bulgaaria meedias, arvesse võttes kõiki neid ilusaid asju, mida inimesed minust kirjutavad. Inimesed on nii head ja positiivsed minuga,'' räägib Dobrev intrevjuus Bulgaaria Story ajakirjaga.
... Loe rohkem...

Intervjuu Ninaga

Fraasil märtsihullus on sellel aastal teine tähendus. See kirjeldab ''Vampiiripäevikute''  fännide vaimset seisundit, kes peavad ootama 7. apillini, et näha uut osa sõltuvustekitavas CW draamast. Õnneks on tulnud appi Nina Dobrev, kes mängib nii kangelaslikku inimest Elenat kui ka oivalist kurja vampiiri Katherine, pakkudes oma teadmisi mõlema rolli mängimisest. Milline Salvatori vendadest on Elenale õige ja kuidas Katherinest sai ainuke bulgaaria tegelane Ameerika televisioonis.

Kui sa alguses läksid ''Vampiiripäevikute'' võistlusele, kas sa läksid sinna, et Katherine rolli jaoks sama moodi nagu Elenagi või olid sa üllatunud, et sa mängid mõlet roll?

Kui ma olin esimesel prooviesinemisel, ma nägin kõvasti vaeva ja ristasin oma sõrmi, et ma saaksin Elena osa. Mul ei olnud õrna aimu ka , et ma mängin ka Katherine. Katherine lisatai palju hiljem käsikirja, minnes tagasi mäelstustesse ja ma sain teada, et ma olen mõlemat nii Elena Kui Katherine. See tõi võimalusi ja andis võimaluse mängida kahte täiesti vastuolulist tüdrukut erinevates väljakutsetes.
... Loe rohkem...
« 1 2 ... 7 8 9