Main » Muu

Nina toetab ''Meie päev'' projekti

Ian Somerhalderi headegevus looduse suhtes hakkab üle kanduma Nina Dobrevile.

22-aastane Bulgaaria näitleja võtab eeskuju oma headegevuslikust poisist ja leiab oma viisi kuidas noori julgustada hoolima meie planeedist.

27.septembril Nina toetab projekti  ''Mei päev'' Torontos koos meesstaari Joe Jonasega. Põhinedes Ecorazzile on 18 000 õpilast kutsutud nautima tervet päeva ''kõnesid ja esinemisi Nobeli rahupreemia laureaatitelt, maailma tuntud sotsiaalsetelt aktivistidelt, Kuldse Gloobuse, Grammy ja Juna Awardsi võitjatelt.''

Joe Jonas esineb lauluga ''See No More''. Kui üritus koos Joe Jonasega oleks täielik vähemalt ühe esitusega.

Kes on Hollywoodi järgmine stiiliikoon?

InStyle küsitles viite staari, et välja selgitada, kes võiks olla Järgmine stiiliikoon Hollywoodis- nende seas Paula Paton, Ashley Tisdale, Kellan Lutz, Olivia Wilde, Nina Dobrev.

Nina arvates võib järgmine Hollywoodi stiilikoon olla Amanda Seyfried:

''Amanda Seyfried. Ta on minu sõber. Ma arvan, et ta on armas ja talendikas.'' - Nina Dobrev

Kuumimad kuulsuste paarid Hollywoodis

Stylebostro.com leht pani kokku listi kuumimatest Hollywoodi paaridest, list sisaldas 10 paari ja nende seas kas Nina Dobrev ja Ian Somerhalder.

''Vampiiripäevikute'' kaasstaarid Ian Somerhalder ja Nina Dobrev on üks nendest paaridest, kes lihtsalt armastavad oma suhet rahva eest varjata. Kuid paparazzodel on siiski õnnestunud saada mõningaid väga armsaid pilte paarist, kus nad on ekraaniväliselt koos.

Disney karikatuur

Leidisn karikatuuri, kus on kasutatud Diseny multikatestegelasi. See pilt pärineb ''Kaunitari ja Koletise'' multikast ja pildidl on siis kujutatud Elenat ja Klausi.

Parim kleit Teen Choice Awardsil

HoolywoodLife viib läbi hääletuse, et välja selgitada parim kleit Teen Choice Awards auhinnagaalal. Hetkel on Nina teisel kohal, kohe pärast Avril Lavignet. Killa pildile ja hääleta Nina poolt.

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 9 10 »