Main » Muu

Nina ja Victoria sarnasus


Wetpaint.com koostas listi staaridest, kes näevad sarnased välja ning listist leiame ka Nina keda võrreldakse noore näitleja ja laulja Victoria Justicega. Kuid me peame tõdema, et nad tõesti näevad sarnased välja. Ise panin seda ammu tähele, aga nüüdseks on seda teemat tõstatama hakatud. Ja tõsi on see, et nad ei ole sugulased.

Nina Dobrev ja Victoria Justive: Ilusad tüdrukud.

Victoria, eksootiline 17-aastane staar sarjast ''Victorious'' jagab ''Vampiiripäevikute'' staari Nina Dobreviga lainelisi juukseid, silmi, nahka ja naeratust. Kui Elenal oleks noorem õde, siis Victoria oleks lukus selle osa jaoks.

Scrapbook projekt


Lehekülg nina-dobrev.us korraldab sel aastal Vampiiri päevikute scarpbook projekt.
Loomulikult saavad seal kõik fännid osaleda, sa võid saata neile avatare, tasutasid ja muud erinevat graafikat, mis sisaldab endas Nina karktereid teisest hooajast. Sa vüid saata ka oma lemmik tsitaate, momente jms Ninast ning loomulikut on sul võimalus mõni sõnum edastada. Loe täpsemtlat nina-dobrev.us lehelt ja võta projektist osa. Projekt lõpeb 15.augustil.

Häälta Nina Choice vampiiriks

Nina on veel lisatud Teen Choice Awardsi hääletusel ühte katekooriasse. Nimelt valitakse parim vampiir. Nagu teada saavad meesoost näitlejad väga väga palju hääli, kuid peame tunnistama, et Nina kui Katherine on lihtsalt super. Hääletage kõik Nina poolt, ehk on tal võimalus sellel aastal see võita.

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 »