Main » Muu

Palju õnne, Nina!


Täna 9.jaanuaril, saab meie armastatud ''Vampiiripäevikute'' staar 23. aastaseks. Palju, palju õnne talle ka Nina Dobrev Eesti fännilehe poolt!

Lemmik vampiir?

Hollywood teen korraldas küsitluse soeses auhindade jagamisega. Ja Nina on esindatud kategoorias ''Lemmik vampiir''. Samuti on samas kategoorias esindatud ka Ian Somerhalder. Nii, et mine ja hääleta Nina või Iani poolt.Hääletamiseks klikka pildile.

Uuendused


Muutsime oma twitteri profiilipilti kui ka tasuta, nii et meie twitteril on nüüd täiesti uus väljanägemine(klikka pildile, et minna twitterisse). Lisaks uuendasin ka galeriid, kuhu lisasin pilte selle aasta üritustest ja fotosessioonidest, mis olid meie vanad galeriis ning lisasin ka ''Vampiiripäevikute'' kõikide hooaegade episoodide pildid ja propildid.

Best of 2011


Popsugar.com on pannud kokku liste parimatest paaridest, riietujatest jms. Ja nina oli esindatud ühes listis ''50 seksikamat väljanägemist punasel vaibal'', kus ta oli 45 kohal. 

Nina Dobrev hämmastas meid kõiki -  ja oli kõrgel kohal ''Emmy auhinnagala kõige paremini riietujate seas'' - septembris, kui ta kandis seda Donna Karani tulipunast kleiti.

Lisaks on nina esindatud kahes küsitluses. Mine ja hääleta Nina poolt.


« 1 2 3 4 5 6 ... 9 10 »