Main » 2011 » Märts » 05

Intervjuu Ninaga

Fraasil märtsihullus on sellel aastal teine tähendus. See kirjeldab ''Vampiiripäevikute''  fännide vaimset seisundit, kes peavad ootama 7. apillini, et näha uut osa sõltuvustekitavas CW draamast. Õnneks on tulnud appi Nina Dobrev, kes mängib nii kangelaslikku inimest Elenat kui ka oivalist kurja vampiiri Katherine, pakkudes oma teadmisi mõlema rolli mängimisest. Milline Salvatori vendadest on Elenale õige ja kuidas Katherinest sai ainuke bulgaaria tegelane Ameerika televisioonis.

Kui sa alguses läksid ''Vampiiripäevikute'' võistlusele, kas sa läksid sinna, et Katherine rolli jaoks sama moodi nagu Elenagi või olid sa üllatunud, et sa mängid mõlet roll?

Kui ma olin esimesel prooviesinemisel, ma nägin kõvasti vaeva ja ristasin oma sõrmi, et ma saaksin Elena osa. Mul ei olnud õrna aimu ka , et ma mängin ka Katherine. Katherine lisatai palju hiljem käsikirja, minnes tagasi mäelstustesse ja ma sain teada, et ma olen mõlemat nii Elena Kui Katherine. See tõi võimalusi ja andis võimaluse mängida kahte täiesti vastuolulist tüdrukut erinevates väljakutsetes.
... Loe rohkem...