Main » Üritused

”The Ripple Effect” Benefiting The Water Project

Nina Dobrev käis ”The Ripple Effect” Benefiting The Water Project üritusel, mis põhines ''The Water Project-le'', mis on heategevusprojekt, millega Ian Somerhalder on juba tükk aega tegelenud. Õhtut korraldas Ian Somerhalder koos oma kaasstaari Kat Graham-ga. Lisasin galeriise 54 pilti üritusest. Nagu ikka klikka pildile, et näha rohkem.
 

ISF Halloweeni pidu

Tean, et Halloween oli juba mõnda aega tagasi, kuid alles täna leidsin väga armasd pildid Ninast ISF Halloweeni peolt, kus käis ka koos oma paljude kaasstaaridega ''Vampiiripäevikutest''. 
 

Eyecon Q&A

Eile, 29. oktoobril osales nina Eyeconil koos teiste ''Vampiiripäevikute'' näitlejatega, mis toimus Atlantas.
 

''Project Pink'' päev

Ma usun, et paljud teist mäletavad, kui ma suvel lisasin uudiseid Puma poolt korraldatud ''Project Pink'' projektist, milles lõi kaasa ka Nina. Nüüd toimus New Yorkis Puma poes ''Project Pink'' päev, millest võttis osa ka Nina.

''We Day'' pildid

Postitasin varem mõned videod ''We Day'' päevast Torontos, mida Nina toetas. Ta juhtis üritust koos Joe Jonasega. Rohkem pilte näete nagu ikka pildilie klikates. 
 

63. Emmy'de auhinnagala

Nina osales koos oma kaasstaari Ian Somerhalderiga 18.septembril 63. Emmy'de auhinnagalal. Ja täna nägi lihtsalt vapustav välja või mis te arvate? Ta kandis Donna Karani poolt disainitud õhtukleiti. Galeriist näete veel üle 70 pildi ürituselt ja peale linki leiate ka intervjuu ürituselt, kus Nina räägib pisut ka oma suhtes Ianiga.
« 1 2 ... 7 8 9 10 11 »