Main » 2012 » Jaanuar » 24

Intervjuu ajakirjaga Seventeen

Kui ''Vampiiripäevikute'' staar Nina Dobrev planeeris oma 23. sünnipäeva, siis ta tahtis teha midagi täiesti unikaalset. Ta otsustas teha ise söögi oma sõpradele, milleks oli kolmekäiguline eine Le Cordon Bleu's, mis asub Atlantal. Maitsev menüü koosnes kana kebabist, kookospiimas ja sibulaga aurutatud Tai rannakarpidest, kuivatatud lõhest ja tuunikala salatist avakaadoga, peedi ja sidruni slatikastmega ja kuumast shokolaadi laava koogist koos vaniljejäätisega. Woah, kõlab nagu seda oleks päris raske teha. Me rääkisime Ninaga, kuidas ta suur üritus läks, tema lemmik kokkamis mälestustest ja tema muudest sünnipäeva plaanidest.

Palju Õnne! Räägi õhtusöögist, mis sa oma sõpradele tegid! Mis panin sind broneerima sellist viimistletud õhtusööki?
Minu sünnipäeva õhtusöök toimus Le Cordon Blue kulinaariakunsti kolledžis, kus ma võõrustasin oma külalisi kulinaaria klassiga, millele järgnes kolmekäiguline õhtusööks, mille mina ja mu sõbrad valmistasime. Ma tahtsin seda väga teha, sest see ei ole tüüpiline viis sünnipäeva pidamiseks ning minule ja mu sõpradele meeldib süüa teha. Ma mõtlen, mulle meeldib proovida ja kokata. Ma olen päris hea, aga ma ei ütle, et ma olen suurepärane. Nii, et see on täpne põhjus, miks ma tahtsin õppida parimatelt. Seal on omamoodi ühendus kui sa kokkad koos inimestega, keda armastad.  Ja see andis mulle võimaluse seda just teha.