Main » 2012 » Juuli » 20 » Nina intervjuu Starry Constellation'ga
12:20
Nina intervjuu Starry Constellation'ga
Finaalosa oli hämmastav. Kas sa teadsid, et see on tulemas enamuse ajast või said teada sellest alles siis kui said käsikirja?
Ma teadsin, seda vaid paar osa enne, kuid mitte kaua.

Minnes järgmisesse hooaega, kuidas sa teed Elena vampiirina erinevaks Katherinest?
See saab olema mu suurim katsumus. Ma ei tea seda veel. Ma usun, et ma selgitan selle välja, kui me seda filmime, just nagu siis, kui me alustasime seda sarja ja tegime avaosa. Me saime osa ja siis oma kogemuste ja arengute põhjal avastasime me oma karaktereid. See Elena saab olema täiesti erinev päris originaalsest Elenast ja Katherinest. Ma pean nägema, kuidas Julie kujundab teda individuaalselt. 

Kas sa arvad, et ta läbib füüsilise ümberkujunemise?
Ei. See on üks asi, mis mind ajab hulluks; see ajab mind sarjas hulluks, kui midagi juhtub ja siis kõige lõpuks on nad äkki täiesti erinevad isikud. Ma arvan, et ta peab siiski jääma iseendaks, ta on lihtsalt vampiir. See, et tal on kihvad ei tähenda, et ta peaks kandma kitsaid nahast pükse. Katherine oli selline, sest see oli osa tema isiksusest. Ta oli lihtsalt stiilne, ninakas ja seksikas. Võib-olla Elena areneb läbi aastate ja teeb veidike sisseoste. Kuid ta jääb endale truuks. 

Üks asi, mida on öeldud, on see, et vampiirlusel on võimendatud teatud omadusi inimestest. Millised omadused võivad olla Elenal võimendatud järgmisel aastal?
Ta on väga kaastundlik. Ta on väga isetu ja hooliv. Need on tema omadused, mis võivad olla vead vampiirina. Kui sa oled keegi, kes ei saa ellu jääda ilma vereta, kui sa ei saa kedagi  tappa või toituda, siis on see suur probleem. Sa lähed allamäge, kui sa toitud ja teed kellelegi haiget( need on vaid oletused).....Kuid ta saab olema väga kaastundlik ja ta tahab aidata inimesi ja on valmis ka surema, et päästa inimesi enda ümber, kellest ta hoolib.

Kes oleks sinu unistuste külalisstaar sarjas?
On väga palju suurepäraseid näitlejaid. Ma pean selle üle järgi mõtlema. 

Mis sa arvad, kas Elena saab toetuda kõige rohkem juhistele kui ta on muutumas vampiiriks?
Ma arvan, et seda võib tulla kõigilt. Kõik on suur perekond ja nad on ka toetavad üksteist. Ta saab erinevaid asju erinevatelt inimsetelt. Damon äratab tema ärevust. Stefan toidab tema hinge. Matt on tema usaldusalune ja parim sõber. Ta usaldab teda pimesilmi. Ta vend on tema perekond. 

Mis sa arvad, mida ta saab Carolinelt?
Võib-olla ta saab toetuda temale kui kellelegi, kellega ta saab ühenduda ja kellelt ta saab nõu ja tunde, et ta ei ole üksi. See on osa hirmust - olla üski ja tunda, et sa nagu oleks läinud läbi selle üksi. See on hirmutav.

Kas sa oled põnevil sellest,et nüüd mäletad asju, mis Damon on Elenat unustama pannud?
See saab olema hullumeelne. See saab olema lõbus, sest on nagu ''Oota!?Ma arvasin, et ma olin lihtsalt väsinud sel päeval!''. Kindlasti on ta natuke pahane, kuid siis ta saab sellest aru, kuna ta on palunud seda mitmel korral teha oma vennale. 

Kas sa olid tõesti veel all selles viimases stseenid finaalosas?
Jah, see oli tõeline.

Kas sa olid ka paanikas?
Ei, ma olen nagu kala. Ma armastan vee all olemist ma olen sukeldumas käinud juba pikka aega. Ma ei olnud närvis vee alla mineku pärast, tegelikutl olin ma väga põnevil. Ja siis ma olin nagu ''Oota - nüüd ma pean tõesti teeskelma nagu ma sureks.'' See oli hirmutav, kuna seal olid mõned korrad, kui see oli lähedal ja mul oli õhk otsa saamas. Sa ei leia respiraatorit, kuid ilmselt on kõik korras.

Fännid said just näha su Funny or Die video. Kui palju lõbu see sulle valmistas?
See oli lahe, sest Nick ja mina ja meie sõber Erica tegime selle ühel õhtul Atlantas, naljatades. Siis me salvestasime selle ise ning siis saatsime selle ka Funny or Die'le. See oli lahe protsess. Ma tahan teha mõned satiirid, tegelikud satiirid Funny or Die'ga. Praegu on käimas rääkimisprotsess mõendest, nii et loodetavasti me teeme mõned veel.

Võib olla me näeme sind ''SNL'l''.
Mulle meeldiks see.
Category: Intervjuud | Views: 724 | Added by: Dobrevic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]