Main » 2011 » Veebruar » 4 » NINA RÄÄGIB KATHERINE JÄRGMISTEST SAMMUDEST
19:12
NINA RÄÄGIB KATHERINE JÄRGMISTEST SAMMUDEST
See on olnud väga kiire hooeaeg Nina Dobrevi jaoks seoses ''Vampiiripäevikutega'', kus näitleja mängib kahte tegelast: Elenat ja tema koopiat, väga õelat vampiiri, Kathreine'i. IGN TV tegi väikese intervjuu Ninaga.

IGN:Katherinel on tulemas üsnagi suur osa seriaalis ja nii kiiresti, ta lihtsalt sulandub ühiskonda. Kas sa oled ära harjunud teadmisega, et ühes stseenis sa mängi Elenat ning pöörad ennast ümber ja juba järgmisel hetkel oled Katherine?

Nina Dobrev: Tegelikult jah. See on üks nendest asjadest, kus pole kunagi igav päev koos ''Vampiiripäevikutega'', vähemalt minu jaoks on see nii. Ma olen kas Katherine või Elena ja seal on palju muutusi meigiga ning samuti on väga palju personaalseid muutusi. See on lõbus ja tore ning sisaldab palju väljakutseid. See ei ole igas mõttes kerge, kuid ma töötan väga kõvasti. Ma annan endast 220%! Sest sa tedad kui veider on öelda 110%?

IGN:(Naerab) Nii et sa kahekordistad seda!

Dobrev:(Naetab) Ma tegelikult teengi 220%, kuid saan osa ka lõbust, kui seda teen. Ja ma ei maga eriti palju, kuid ma pigem istun,(twiddling?) oma pöidlaid ja mõtlen mida teha. See on väga hea probleem.

IGN: Mis on muljetavaldav mulle, on see kui kiiresti sa saad öelda, millist karakterit sa parasjagu mängid. Kas sellel hetkel on kerge hüppata Kathreine nahka, nagu see oli  ja tead seda millal ta siseneb ruumi?

Dobrev: Oh jah, kohe kindlasti. Inimesed teavad kui Katherine on läheduses. See oleks nagu midagi sellist, et õhk vahetub sel hetkel ruumis. Ja ta on hirmutav, mitte selle pärast, et ta ilmtingimata peaks midagi tegema, kuid kuna sa hakkad automaatselt mõtlema, mida ta järgmiseks teha võib.
Mitte paljud Kathreine teod ja ütlemised või mõtlemised on minu, aga seda sellepärast, et ma olen öelnud ja teinud paljusid asju, mida Katherine teeb või ütleb. See pani mind minema sellesse maailma ja mõtlema selle üle. Mul on tunne nagu see kääritab mind. Ta on väga vana.

IGN:Vägagi tõsi. Me kõik soovime,et võiksime ka oma vanuse sedasi saada.

Dobrev:(Naerab) Õige? Ma soovin! Ma peaaegu, et tahangi vampiiriks saada. Aga ta on hullumeelne ja see on lõbus.

IGN:Oht tõuseb koos Klausiga ja see paneb erinevaid asju ümber Katherine tiirlema, sest nüüd on potensiaalsem oht ümber tema ning ta paneb oma praegused vaenalsed võimalike liitlastega kokku ühise vaenlase nimel. Läheme edasi, kuidas on asjad muutumas nii kiiresti kui grupp võib-olla vajab
Katherine ja võib-olla vajab tema neid?


Dobrev: Täpselt nii see on. Ta on koopas lõksus, kaalutleb ja teeb statreegiaid. Kuid seal on ainult nii palju, mis tal võimalik teha on. See ei ole selline nagu tal oleks telefon ja ta saaks helistada mingile semule keda ta teab kuskilt. Ta on väga loominguline ja tal on palju ideid ning ta pettub ja saab vihaseks ning lisaks on ta räpane ja tihti tujust ära. Ta ei ole hetkel lihtsalt õnnelik matkaja ning ta on vägagi hirmul, sest peagi tuleb Klaus talle järele ning Klaus on ainuke isik, keda Katherine tõsiselt karadab. Nii, et see on nagu tiksuv pomm ja ta ootab plahvatust, sest ta on abitu. Katherine ei ole harjunud olema abitu ja sellises olukorras ta ei tunne ennast kõrgel positsioonil.

IGN:Nii paljud ümber Elena saavad vampiirideks, libahuntideks ja nõidadeks, kas sulle meeldib see, et Elena on säilinud inimesena? Eriti arvestades seda, et sa mängid ka Katherine'i?

Dobrev: Ma saan olla vampiir ja inimene ja see meeldib mulle. Ja see on väga põhjendatud. Ma arvan, et Elenal on kõrge moraalitunnetus ja, et ta on väga tugev naine, ta on teinud otsuse mida ta tahab oma elus ja kord ta teeb ka seda mida ta tahab. Ja mina saan parima mõlemast maailmast, sest saan mängida mõlemat karakterit.

IGN:Seoses sellega, et John on tagasi, kuidas see mõjutab Elenat?

Dobrev: Ma aravan, et viimasel kohtumisel olid Elena ja John haiglas ja ta viskas ta välja ja ütles, et ei taha teda enam kunagu näha. Nüüd kui ta on tagasi, pole Elena selle üle just eriti õnnelik. Mitte ainult, et ta ei oleks varem isaga koos viibinud vaid nüüdseks on temast kasvanud seda sorti naine ja on õppinud enda eest hoolt kandma ja võitlema iseenda eest. Omades kedagi, kes tuleb ja ütleb mida teha ja olla isa pärast seda kõike, kui sul pole nende suhtes või nende valikute suhtes austust, on väga masendav. Ta ei ole selle kõige üle õnnelik. See oleks nagu sa koliksid välja oma kodust ja elaksid kusiganes kümme aastat ja siis sa lähed koju tagasi ning su ema ütleb kuidas korda seada oma riided ja mida kuidas teha. See on litsalt väga masendav.

IGN: Seal oli põgusalt lõhenendu Elena ja Stefani vahelised suhted, kuid nad said üsna kiiresti kokku tagasi. Kuid see on ilmselt pidevalt arutelus fännide vahel, on nii paljusid, kes tahavad näha teda koos Damoniga. Damonil oli suur hetk koos temaga, kui ta väljendas kõiki oma tundeid talle, kuid ta pani Elena neid unustama. Kas see uks sulgub nüüd täielikult?

Dobrev: Otseloomulikult, Elena ei tea, sest Damon ei öelnud talle otse......kuid ta teab. Sa tead, et kui sa meeldid kellelegi või kui keegi on sinusse armunud. Ausaltöeldes ma ei tea kuidas nende suhe arenema hakkab või mis juhtub. Ma tean, et nad on hakanud nüüd üksteist mõistma ning ta hakkab tema vastu midagi tundma ja Elenal on temast kahju. Kuid ta ei saa ennast aidata selles suhtes, et keda ta armastab ja kellega ta seotud on.  See on seal ja seal ei ole midagi, mida sa saaks selles suhtes teha, välja arvatud seda eitada või anda selle järele ja ta on seda eitanud kuni praeguseni. Ta ei anna järele ja ma ei tea kas ta võib seda teha või mitte, kuid me saame seda näha.

IGN:Millised on elena suhted Carolinega nendel päevadel? Loomulikult oli seal hooaja alguses palju protsesse.Kas Elena lepid sellega?

Dobrev: Ta on 100% seal ning püüab teda aidata. Kuid samal ajal toimub Elena maailmas palju, ta tegeleb oma poisiga ja oma posi vennaga.....ja siis tema poisi venna tüdrukut rünnatakse libahundi poolt ja ta sureb.(Naerab) Ja siis Kathreine! See oleks peaaegu nagu Stefan ja Damon nüüd želeerivad ja nad on muutumas vaimseteks juhtideks. Nad (delegating?) ''Okei, Caroline on libahundiga ja see inimene tegeleb sellega.'' Ja Elena on endiselt ohverdab-ennast-aga-ta-päästetakse-kõikide-ta-sõprade-poolt maailmas ja ta on osaliselt eraldatud sellest, kuid ta teab, et Caroline eest hoolitsetakse, ilma ebaõnnestumisteta, kui ta seda vajab.
Views: 1668 | Added by: Dobrevic | Tags: intervjuu, Elena, Nina Dobrev, Katherine | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]