Main » Muu

Uus kujundus

Ma tean, et vahetasin kujundust alles mai alguses, kuid seoses seve saabumisega tekkis tahtmine muuta ka see leht pisut suvisemaks. Loodan, et ka teile meeldib!

Uus kujundus

Nii, nüüd on siis lehel täiesti uus kujundus. Loodan, et teile meeldib. Ning võiksite oma arvamust kujunduse kohta ka kommentaaridesse avaldada? 

Kaks uut eestikeelset fännilehte

Kuna, minult paluti, et äkki saaksin teha väiksest reklaami ühele uuele. Võib öelda, et vist vägagi uuele lehel, kui postituste kuupäevi vaadata. Siis toon ka teise uue lehe selles postituses välja
Valminud on sarja ''House of Anubis'' fännileht, mis peaks vist olema kanali Nickoldeon sari. See on vist küll noorematele mõeldud, kuid mulle täitsa meeldib, vähemalt need osad, mis ma praeguseni olen ära vaadanud. Nii, et kellele meeldib fantaasia, siis soovitan vaadata sarja ja ka külstada lehte.

http://houseofanubis.ucoz.org/


Ja siis teine leht, mida mainisin on Pretty Little Liars näitlejast, Troian Bellisariost. See leht tekkis veebruari lõpus, nii et umbes kuu aega on see juba eksisteerinud.

http://troianb.wordpress.com/

Sarja vaatamine

Seoses sellega, et suleti üks suurimaid failivahetuslehti, siis hetkel pole võimalik paljusid episoode vaadata. Ja kuna osad olid üles laetud just sellele lehele, siis on need nüüdseks ka kustutatud Leht suleti, sest seitse sellega tegelenud inimest olid rikkunud autoriõigusi ja nende seas oli ka üks eestlane.Nii, et otsin uued videod asemele niipea kui võimalik.
« 1 2 3 4 5 ... 9 10 »