Main » Intervjuud

iVillage intervjuu Ninaga

Mis sa arvad, kuidas erineb ''Perks Of Being Wallflower'' teistest keskkoolifilmidest?
Mulle tunudub nagu see ei oleks raamatuna stereotüüpset liiki keskkoolilugu või kogemus. See tundub reaalsena. See on kummalistest tantsupidudest, see ei ole populaarsetest lastest, tead mida ma mõtlen? Keskkool on kui sõit ameerikamägedel. Seal on halvad ajad ja head ajad ning sõbrad on need, kes aitavad sind sellest läbi. See on põhjus, miks ma arvan nagu see tundub reaalsena, õige versioon keskkoolist.

Film puudutab mõningaid tumedaid teemasid - narkootikumid, seks, vägivald. Kas sa arvad, et on oluline avada arutlustõelistest probleemidest, millega teismelised silmitsi seisavad?
Jah, kohe kindlasti ma arvan, et see on oluline. Viis kuidas sa saad teada, et sa pole ainuke, kes läbi millegi läheb on sellest rääkida ja olla selle suhtes avatud. Minu karakteri puhul on see vägivald, mis juhtub liiga tihti.

Nina räägib oma stiilist, välimusest ja burgeritest.....tatarikastega?

Kuigi ta näeb punasel vaibal alati suurepärane välja, siis ''Vampiiripäevikute'' staar Nina Dobrev on viimasel ajal oma stiilimängu kiirendanud. Hiljutises intervjuus iVillagega, Bulgaaria kaunitar rääkis mõnedest oma lemmikdisaineritest.

Kui tegemist on moega, siis Nina riidekapp on kadedusetekitaja Emma Stone tapjalikule stiilile. ''Ma tahan kanda Versace, Calvin Kleini ja Chanelli,'' ütles ta, kirjeldades disainereid, kelle töid meeldiks, tal mõnel esietendusel kanda.

Koos tema uskumatu figuuriga, ei kujuta me ette disainerit, kes ei tahaks Nina stilistiks olla, kuigi ta jooga entusiasm ei ole nii range, kui tegemist on tema toitumisega. Nina tunnistas: ''Ooh. Ma armastan burgereid. Ma armastan burgereid. Mulle meeldib võtta üks suur mahlane burger koos tomati, salati, ketšupiga, sinepi, grillliha kastme, tatarikastme ja murulauguga ning trüffleid ka. Kõik sellest.'' Me ei tea, kus ta leiab sellise roosti laua, kuid me tahame sinna kindlasti minna.

Elena teeb nii mõnelegi tuule alla

Pole ime, kui te hakate Elenat ja Katherine ''Vampiiripäevikute'' neljandas hooajas segamini ajama - ja mitte ainult sellepärast, et nad on teisikud. Kui põhineda sellele, mida rääkis E!Online, siis uus vampiir saab olema palju tugevam isiksus.

''See hooaeg on väga intensiivne, eriti minu jaoks, kuna ma olen vampiir,'' ütles Nina. ''Ma saan nii mõnelegi tuule alla teha. Elenast on saamas üks kõva pähkel. Varem oli ta harjunud rääkima sõltumatu olemisest, kuid nüüd on võimalus see ka olla.''

''Meie kõigi jaoks on Elena nüüd Preili Sõltumatu, kuid ära oota temalt kihvade kasvatamist ja võitluste keskele hüppamist. Tema jaoks võtab pisut aega leida oma koht ja ta võib vajada kõiki(mõlemat Salvatore venda), et kergendada muutumist.''


Intervjuu ajakirjaga ''Seventeen''

On lihtne mõelda, et Nina Dobrev on nagu mõni ilus populaarne tüdruk sinu koolist. Tal on kuum poisssõber(Ian Somerhalder, tema kaasstaar CW hitsarjast ''Vampiiripäevikud''), ta näeb alati hea välja, ta on loomulikult armas ja tasakaalukalt avalik. Kuid tal on salajane metsik külg, mis ei ole kõigile igapäevaselt nähtav. Kui ta on oma sõbrannadega (''Vampiiripäevikutest'') Kaya Ewelli, Sara Canningu, Candice Accola ja Kat Grahamiga, siis ta on lõbus ja pisut tobe ning võtab ette autoreise ja korraldab kokkamispidusid. Tegelikult, korra aastas, ta jätab töö ja poisi sinnapaika, et veeta üks tore nädalavahetus tüdrukutega. Sellel aastal: Disney maailm! ''Ma tahan korstna kujulist kooki, mis lõhkeks ja lihtsalt olla ebaküps koos oma tüdrukutega,''  ütles 23-aastane näitlejanna. ''Ma usun, et see on kõige olulisem asi, kui veedad aega oma sõpradega - isegi kui sa kasvad suureks, peab sul alati lõbus olema.''

Nina karakteril tema uues filmis ''The Perks of Being Wallflower'', on ka oma salajane külg - kuid see on palju tumedam. Nina mängib keskkooli abiturienti, kelle tundub kõik korras olevat, kuid kes varjab, et tema poissõber on vägivaldne. ''Ma loodan, et tüdrukud näevad tema situatsiooni ja õpivad sellest,'' ütles Nina. ''Keskkoolis on kerge tunda, et sa oleks nagu ainuke, kes läheb läbi kindla asja või emotsiooni. Ma loodan, et film näitab seda, et kõik - isegi inimesed, kes tunduvad täiuslikud - lähevad läbi millegi keerulise. Mitte keegi ei ole üksi.''
« 1 2 3 4 5 ... 8 9 »