Main » Uudiste arhiiv

NINA VASTAB KÜSIMUSTELE

Kas Elena hoiab oma sõna Elijhile?
Ma arvan küll. Elena on nõus tegema ükskõik mida, et inimesi ümebr tema turvalisuses hoida. Ta kas täidab oma lubadusi või kannatab hetkel, kui midagi peaks juhtuma ja selleks et hoida sõpru ohust eemal, oleks ta nõus ka lubadust mitte pidama, ta oleks nõus tegema kõike. Ta on väga omakasupüüdmatu inimene, nagu näete on ta valmis surema nende eest kes on tema ümber.

Kas Katherine sureb koopas või pääseb ta välja?
Ma ei tea. Ma võin üelda, et koopas hakkan ma vaikselt hulluks minema. Ma olen olnud sama riietusega kuues episoodis. Iga kord kui filmime, teevad nad mu juuksed räpaseks ja ajavad need sassi. Ma tunnen ennast räpasena ja tahaksid ennast sel ajal puhtaks pesta. Ma olen valmis koopast välja tulema. Ja ma ei tahaks ealeski enam sedasi koopas olla.

Kas nad ka tegelikult panid mustust sinu juustesse?
Jah, nad tegid seda. Nad tegid mu juuksed mustaks ja tupeerisid neid. See on veider, sest kui vampiirid ei saa verd, siis nad hakkavad tasapisi välja nägema haiges ja nagu oleks nad suremas. Tavaliselt näitlejad tahavad näha välja hed. Me oleme riigitelevisioonis! Aga kui meie karakter nõuab seda, siis sa lihtsalt järgid reegleid. See on lahe. Ma isiklikult armastan seda. Ma armastan teha asju vastupidiselt. Ma tõesti armastan seda.
... Loe rohkem...
« 1 2 ... 106 107 108 109 110 111 »