Main » 2013 » Mai » 19 » Nina Dobrev: ''Ma tean, mida ma tahan ja mis mulle meeldib''
19:01
Nina Dobrev: ''Ma tean, mida ma tahan ja mis mulle meeldib''
CW Upfronts üritusel kandids ''Vampiiripäevikute staar Nina Dobrev punutud detailidega koobaltsinist Versace keliti ja paari sillerdavaid leopardimustrilisi Rubert Sandersoni kingi.

Täpselt nagu on tema karakter dramaatiliselt muutnud oma garderoobi, nii on muutunud ka Nina päris elu stiil. Viimaste aastate möödudes on näitlejanna korduvalt olnud parimini riietatud listides, kandes mõlemat nii koduste disainerite nagu Donna Karan, Ellie Saab ja Oscar di la Renta loomingut kui ka äärmuslikku nagu Thakoon ja Guishem loomingut.

Kuidas ta omistab oma jalustravatvat stiili? EW sai jutule näitlejatariga, et see välja uurida - ja, et küsida, kas ta nõustub Gwyneth Paltrowi avaldusega, et selle aasta Met Gala ''imes''.

''Ma arvan, et stilisti omamine ja ühtlasi ka üleskasvamine ja muutumine isikuna,'' ütles oma arengu kohta Dobrev, kes on töötas poolteist aastat koos stilisti Ilaria Urbinatiga. ''Ma olin harjunud olema palju ebaküpsem - ja noorem - ja mu stiil peegeldas seda. Nüüd ma tean, mida ma tahan ja ma tean, mis mulle meeldib. Lisaks on mul ka palju  eneseusaldust, et võtta riske.''

Kuigi Dobrev on koos vanusega kogunud tarkust ja eneseusaldust, siis tunnistas ta, et ta oli siiski üks närvipundar selle aasta Met Galal, ühtlasi teatud ka kui ''Fashion of Oscar''.

''Ma olin kindlasti pabinas selle tõttu. Monique Lhuiller ei alustanud kleidi tegemist enne kui eelneval teisipäeval, seega  vähem kui nädal,'' tunnistad Dobrev. ''Ma lõpetasin sellega, et nägin välja väga lahe, kuid see oli kindlasti närvesööv, et viimane kelidiproov oli galaga samal päeval.''

Ja milline oli tunne, kui sind ta toodi välja kui Met Gala kõige paremini riietatu, arvestades sellega väljak hõlmas veel selliseid staare nagu Beyonce, Anne Hathaway ja Sarah Jessica Parker. 

''See on hullumeelne. Sel aastal oli kõigil vabadus minna piiridest välja,'' rääkis punki teemast Dobrev, kes osales üritusel esimest korda 2012 aastal. ''Niipea, kui me jalutasime sisse tegelikule ballile, tundsin ma, et sel aastal oli energia rohkem vabam ja lõõgastavam.''

Category: Intervjuud | Views: 965 | Added by: Dobrevic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]