Main » 2013 » Mai » 12 » Nina jagab oma salajasi nahahooldusnippe
16:30
Nina jagab oma salajasi nahahooldusnippe
Me oleme varem juba selgeks teinud, et meile meeldib Nina riietumisstiil, kuid on veel miskit, mida me tahame: tema jumet. Meil avanes võimalus temaga rääkimiseks, seega me küsisime, kuidas saada selline imeline nahk.

Tema esimene reegel: kasuta looduslikku.

''Ma tõesti usun, et on tähtis oma kehale kemikaale mitte panna ning hoia seda nii puhtana kui võimalik,'' ütles Nina Peopl'le Origini üritusel.

Teine nipp ei tulene mitte sellest, mida ta paneb oma näole, vaid kui hoolas ta on seoses kõige muu mahavõtmisega. ''Sa tõesti pead maha võtma oma meigi ja laskma oma nahal mõnikord lihtsalt hingata.'' Ja see tähendab, et selle suhtes ei tohi laisk olla, isegi mitee reisides.

''Kui ma lendan on mul alati kaasas meigieemalduslapid ja niisutav kreem,'' selgitab ta. ''Ma võtan maha kogu oma meigi ja panen peale Originsi GinZing niisutavat kreemi. See imendub su nahka vaid sekunditega. Ma ei oska seda isegi kirjeldada.''

Veel üks Vampiiripäevikute staari naha päästja: Jergen's Natural Glow kreem. Kindlasti tasub ka sellele isepäevituvale kreemile mõelda, sest see on ka selle suve iluleidude listis.

Selgeub, et see ei ole kõik, mis meil Dobreviga veel ühist on. Ta ütles, et tema lemmik punase vaiba välimus on sama, mis meie oma lemmikuks valisime: tema Donna Karan õhtukleit 2011 aasta Emmyde jagamiselt.

''Sellest ajast saadiks ei ole ma tahtnud eriti punast kanda, sest ma ei taha sellega võistelda,'' avaldas ta.

Allikas: People
Category: Intervjuud | Views: 896 | Added by: Dobrevic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]