Main » 2012 » September » 30 » iVillage intervjuu Ninaga
13:47
iVillage intervjuu Ninaga
Mis sa arvad, kuidas erineb ''Perks Of Being Wallflower'' teistest keskkoolifilmidest?
Mulle tunudub nagu see ei oleks raamatuna stereotüüpset liiki keskkoolilugu või kogemus. See tundub reaalsena. See on kummalistest tantsupidudest, see ei ole populaarsetest lastest, tead mida ma mõtlen? Keskkool on kui sõit ameerikamägedel. Seal on halvad ajad ja head ajad ning sõbrad on need, kes aitavad sind sellest läbi. See on põhjus, miks ma arvan nagu see tundub reaalsena, õige versioon keskkoolist.

Film puudutab mõningaid tumedaid teemasid - narkootikumid, seks, vägivald. Kas sa arvad, et on oluline avada arutlustõelistest probleemidest, millega teismelised silmitsi seisavad?
Jah, kohe kindlasti ma arvan, et see on oluline. Viis kuidas sa saad teada, et sa pole ainuke, kes läbi millegi läheb on sellest rääkida ja olla selle suhtes avatud. Minu karakteri puhul on see vägivald, mis juhtub liiga tihti.

Karakterid filmis avastavad, kes nad on. Kui sa saaksid minna tagasi, mida sa ütleksid endale keskkoolis?
Ma ei tea. See on raske, sest mul oli päris hea kogemus ja ma tõesti tundsin nagu mina oleksin olnud selles hetkes ja nautisin kõike. Kuid nüüd, tagasi vaadates, ma sooviksin, et oleksin võtnud kahe hingetõmbe asemel ühe. Eriti nüüd, sest ma olen publiku silma all - ma tunnen nagu siis oleksin olnud rohkem muretu. Anonüümsus oli magus ja nii väärtuslik mulle.

Sina ja sinu kaasstaar Emma olete mõlemadteatud kui moetunnetusega ja sa näed punasel vaibal alati nii hea välja.
Aitäh! Ma arvan, et tal on praegu üks parimaid stiiliperioode. Ta on alati nii klassikaline ja ilus ja ma tõesti vaatan teda selisel viisil.

Kas te kaks kunagi ka moenõuandeid vahetate?
Tegelikult jah. Eelmine aasta MuchMusic auhinnagalal - mul oli valida paari kleidi vahel ja ma küsisin temalt nõu. Seal oli turvaline valik ja oli äärmuslik valik, mis oli sinine Georges Chakra kleit, mida ma kandsin ja ta ütles: ''Kui sa tunned ennast selles mugavalt, siis ära vali seda turvalisemat. Võta risk, see on plaju lõbusam.''

Kas on disainereid, kes teile mõlemale meeldivad?
Ma ei tea. Me saame kanda nii paljude hämmastavate disainerite riideid ja ma olen kindelt, et ta on saanud kanda peaaegu kõigi omasid. Kuid on mitmeid, kelle omasid ma kanda tahaksin. Ma tahaksin kanda Versace, Calvin Kleini ja Chanelli.

Jätame Emma välja, kes oleks see kuulsus kellega sa tahaksid garderoovi vahetada?
Oh, kindlasti Emma Stone. Kõikidel Emmadel on väga hea stiil.

11.oktoobril on ''Vampiiripäevikute'' hooaja esilinastus, kas on midagi tulemas, mida sa avaldada saaksid?
Kõik, mis ma tõesti öelda saan on see, et minu karakter võib kõiki üllatada. See algab konfliktselt ja seda kogu paigas, kuna see on alguses tema vaimne seisund, kuid siis ta kasvab rohkem kindlamaks ja üllatvamaks vampiiriks.

Sinu poisssõber Ian Somerhalder mängib paha-poisi tüüpi vampiiri. Kas sa oled Team Damon või Team Stefan?
See on minu jaoks raske - ma ei saa ole ühes või teises tiimis. Ma pean tegema lihtsalt seda, mis on kirja pandud.

Olgu nii. Naisel, kes on Hollywoodis, on küllaltki palju survet, et näga välja perfektne. Kuidas sa toime tuled?
Ma olen oma isiklikus elus perfektsionist ja seda imbub kindlasti ka mu tööalasesse ellu. Ma tahan alati, et kõik oleks nii hea kui vähegi saab olla, kuid vahel pean ma ennast peatama ja tagasi tõmbuma. 

Mis on see toit, kui sa tahad suurustada?
Ooh. Ma armastan burgereid. Ma armastan burgereid. Mulle meeldib võtta üks suur mahlane burger koos tomati, salati, ketšupiga, sinepi, grillliha kastme, tatarikastme ja murulauguga ning trüffleid ka. Kõik sellest.

Kas on mõni kindel purgerikoht, kus on su lemmik burgerit?
Venices asuvas Hal-is on parim kalkuniburger.
Category: Intervjuud | Views: 761 | Added by: Dobrevic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]