Main » 2012 » September » 28 » Nina räägib oma stiilist, välimusest ja burgeritest.....tatarikastega?
17:43
Nina räägib oma stiilist, välimusest ja burgeritest.....tatarikastega?
Kuigi ta näeb punasel vaibal alati suurepärane välja, siis ''Vampiiripäevikute'' staar Nina Dobrev on viimasel ajal oma stiilimängu kiirendanud. Hiljutises intervjuus iVillagega, Bulgaaria kaunitar rääkis mõnedest oma lemmikdisaineritest.

Kui tegemist on moega, siis Nina riidekapp on kadedusetekitaja Emma Stone tapjalikule stiilile. ''Ma tahan kanda Versace, Calvin Kleini ja Chanelli,'' ütles ta, kirjeldades disainereid, kelle töid meeldiks, tal mõnel esietendusel kanda.

Koos tema uskumatu figuuriga, ei kujuta me ette disainerit, kes ei tahaks Nina stilistiks olla, kuigi ta jooga entusiasm ei ole nii range, kui tegemist on tema toitumisega. Nina tunnistas: ''Ooh. Ma armastan burgereid. Ma armastan burgereid. Mulle meeldib võtta üks suur mahlane burger koos tomati, salati, ketšupiga, sinepi, grillliha kastme, tatarikastme ja murulauguga ning trüffleid ka. Kõik sellest.'' Me ei tea, kus ta leiab sellise roosti laua, kuid me tahame sinna kindlasti minna.

Kui tuleb vaadata veatu tähekese osa, siis Nina üritab mitte lasta Hollywoodi survel ennast maha suruda, öeldes:''Oma isiklikus eslus olen ma perfektionist ja see imbub kindlasti ka mu tööalasesse ellu. Ma tahan alati, et kõik oleks nii hea kui see vähegi olla saab, kuid vahel ma pean ennast peatama ja tagasi tõmbuma.''
Category: Intervjuud | Views: 726 | Added by: Dobrevic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]