Main » 2012 » September » 15 » Intervjuu ajakirjaga ''Seventeen''
14:24
Intervjuu ajakirjaga ''Seventeen''
On lihtne mõelda, et Nina Dobrev on nagu mõni ilus populaarne tüdruk sinu koolist. Tal on kuum poisssõber(Ian Somerhalder, tema kaasstaar CW hitsarjast ''Vampiiripäevikud''), ta näeb alati hea välja, ta on loomulikult armas ja tasakaalukalt avalik. Kuid tal on salajane metsik külg, mis ei ole kõigile igapäevaselt nähtav. Kui ta on oma sõbrannadega (''Vampiiripäevikutest'') Kaya Ewelli, Sara Canningu, Candice Accola ja Kat Grahamiga, siis ta on lõbus ja pisut tobe ning võtab ette autoreise ja korraldab kokkamispidusid. Tegelikult, korra aastas, ta jätab töö ja poisi sinnapaika, et veeta üks tore nädalavahetus tüdrukutega. Sellel aastal: Disney maailm! ''Ma tahan korstna kujulist kooki, mis lõhkeks ja lihtsalt olla ebaküps koos oma tüdrukutega,''  ütles 23-aastane näitlejanna. ''Ma usun, et see on kõige olulisem asi, kui veedad aega oma sõpradega - isegi kui sa kasvad suureks, peab sul alati lõbus olema.''

Nina karakteril tema uues filmis ''The Perks of Being Wallflower'', on ka oma salajane külg - kuid see on palju tumedam. Nina mängib keskkooli abiturienti, kelle tundub kõik korras olevat, kuid kes varjab, et tema poissõber on vägivaldne. ''Ma loodan, et tüdrukud näevad tema situatsiooni ja õpivad sellest,'' ütles Nina. ''Keskkoolis on kerge tunda, et sa oleks nagu ainuke, kes läheb läbi kindla asja või emotsiooni. Ma loodan, et film näitab seda, et kõik - isegi inimesed, kes tunduvad täiuslikud - lähevad läbi millegi keerulise. Mitte keegi ei ole üksi.''

Nina ei pidanud kaevama väga sügavale tunnelisse, et tunda võõrandumist, mis on Perksi südames. Tal olid oma personaalsed kogemused, millele tuginega: Kui Nina oli teise aasta õpilane Scarboroughi kunstite keskkoolis, siis tal oli ajakava, mis sisaldas endas sellised asju, nagu tantsimine, võrkpall ja pärast-kooli töö, rääkimata tema konkurentsivõimelisest gümnaasiumi karjäärist ja tema esimesest suurest näitlemisrollist sarjas ''Degrassi''. Kuid vahel tundis ta nagu ei kuuluks ta sinna. ''Keegi ei saa öelda, et nad on teinud asju, mida ma olen, nagu näitlemine, mis oli omaoodi lahe,'' ütles ta. ''Kuid ma puudusin palju koolist, kui ma filmisin või reisisin, nii et mulle tundus, et ma olen natuke nagu kõrvalejäetud.'' 

See aeg andis Ninale ägeda sõltumatuse loomujoone - ''Ma ei vaja teisi inimesi, et nad mind õnnelikuks teeks,'' ütles ta. ''Ma naudin nende seltkonda, kuid ma saan olla õnnelik, ka iseenda seltskonnaga.'' Ja ta ei tunne ennast enam nagu kõrvalseisja: tal on karjäär, mida ta armastab ja suhe nind sõprusuhted, mis hoiavad teda õnnelikuna ja maandatud.  Nina rääksi ''Seventeenile'', kuidas ta ehitas üles elu, mida ta alati tahtis - alustades sellega, et oli enda vastu asu.

On raske uskuda, et sa olid kunagi üldse kõrvalseisja. Mis panin sind keskkooli sellisel viisil tundma?
Mul oli erinevates gruppides palju sõpru, kuid ma ei kuulunud kunagi tingimusteta kindlasse seltskonda - ma olin sportlane, kuid ma võtsin ka visuaalseid kunste ja veetsin aega ka draama ja muusikaalse teatri lastega. Ma olin tõugatud nii paljudesse erinevatesse suundadesse, nii et tihti tundsin ma ennast kui viies ratas. Kuid ma ei kahetse seda, sest ma sain igast asjast natuke proovida ja see on keskkooli mõte. Sa vaatad selle poole, mis sind inspireerib ja õnnelikuks teeb. Peadselt leidsin ma selle näitlemises.

Kas sa tunned ennast kui ''seina äärde hoidja''?
Ma arvan, et seina äärde hoidjad on hämmastavalt intutiivsed ja tähelepanelikud seaoses sellega, mis neid übritseb ja nad imavad enda sisse ümruskonnast palju rohkem.See on seda tüüpi nagu olin mina, vaikselt vaadates ja õppides teiste inimeste vigadest, nii et mina neid ei kordaks.

Sinu karakter filmis ''The Perks of Being A Wallflower'' on vägivaldses suhtes. Kuidas oli kujutada tüdrukut sellises tõsises situatsioonis?
See on üsna keeruline teema ja ma loodan, et minu karakter annab tüdrukutele mingi vaatenurga. Ma arvan rohkem kui midagi muud, et tüdrukud lasevad ennast kuritarvitada, kuna neil on piinlik. Toome näite, tüdruk satub oma poisiga vaidlusesse ja siis poiss lööb teda. Sellel hetkel on ta šokeeritud, kuid kui ta maha rahuneb, siis ta  mõtleb, et ta ise ajas poisi endast välja. See oleks nagu minu süü. On üsna raske olla objektiivne sellist tüüpi olukorras - ta teab, et see ei peaks tegelt juhtuma, kuid tal on piinlik, et see oli tema, kes lubas sellel juhtuda, nii et üks kahest ka ta jätab mulje nagu poleks seda juhtunudki või hakkab seda õigustama ning vabandusi leidma. Kuid tegelikult vägivalla suhtes ei ole ju mingeid vabandusi. Sellepärast ongi tähtis tüdrukutele näidata, et see ei ole nende süü.

Mis sa arvad, mis on hea suhte võti?
Ole kindel, et sa naeratad kogu aeg. Ma arvan, et inimene peaks olema koos isikuga, kes paneb ta naeratama. Minut, kui sa enam ei naerata, ei peaks sa suhtes olema. Sellest sa saad aru, kui sul on head ja halvad kogemused poisssõpradega ja kui saad aru millised omadused sulle mõnes isikus meeldivad ja millised mitte. See on osa üleskasvamisest ja õppimisest. Sa peaksid alati koos olema inimesega, kes teeb su kõige õnnelikumaks.

Kuidas türuk saab leida seda tüüpi suhte?
Parimad suhted on need, mis on edasi arenenud sõprusest. Ma arvan, et sa peaksid omama usaldusväärset sõprust, selleks et saada hea suhe. Sa tead, et kui sa lähed kellegagi esimesele kohtingule ja sa lööd ennast üles umbes tund aega, sa paned selga oma parima kleidi ja siis kohtingul sa räägid endast kõiki paremaid asju, mida sa arvad, et ta võiks teada tahta? Sel viisil ei näita sa talle tõelist ennast. Kui te olete kõigepealt sõbrad, siis seal ei ole mingid teesklemist ega näitlemist.

Kui te Ianiga olete väljas, siis tundub nagu teil on alati väga lõbus!
Tead mida? Esimest korda, kui ma olin ajakirja ''Seventeen'' kaanel, pealause ütles midagi sellist: ''Nina Dobrev: Miks ta ei käi kohtamas ühegi oma kaasstaariga?'' Ja siis lõigata kaheks aastaks.......on naljakas, et ma seda ütlesin, kuid see oli tõesti see, mida ma  uskusin. Sa õpid enda kohta asju ja üks asi, mis ma õppisin on see, et ära kunagi ütle kunagi. Kuid sel ajal ma ei tatnud kohtamas käia ühe oma kaasstaariga - minu eesmärk sarjas oli olla professionaalne. Kuid vahel sa ei saa lihtsalt midagi parata, kellega sul ühendus on ja sa saad sellega võidelda ainult nii kaua - mida ma tegin päris, päris pikka aega.

Milline oli ühendus, kui alustasid filmimis?
Kui me esimest korda hakkasime filmima ''Vampiiripäevikuid'', kõik näitlejad olid hämmastavalt lähedased. Ja mina, Ian ning Paul olime lahutamatud - me kõik kolm. Me olime kõigepealt sõbrad ja see on kõige tähtsam.

On päris palju kuulujutte abiellumisest - on nendes juttudes ka midagi tõelähedast?
On nii palju kuulujutte! Iga paari kuu tagant ma saan oma vanematel e-maili, pärast seda kui nad on lugenud artikleid tablodidel, nagu ''Lihtsalt kontrollin, et olla kindel, et sa pole abiellunud....Tegi ta ettepaneku?!?'' Isegi mu sõbrad saadavad mulle google alarme. See on naljakas. Mu vanemad abiellusid noorelt, kuid ma ei arva, et sellega ei peaks kiirustama. Ütleme, et sa abiellud homme. Loodetavasti oled sa abielus kogu oma elu. Nii et, mis vahet sel on, kas sa abiellud homme või viie aasta pärast?Kümne aasta pärast?

Oma töö ja poisssõbra vahel on sul alati kiire - miks on su sõprannade põgenemine selline prioriteet?
Tüdrukute nädalavahetus koos ''Vampiiripäevikute'' tüdrukutega on saanud suureks asjaks. Esimesel aastal poisid tegid meie üle nalja juhtades meid selleni ja päeval kui me lahkusime, olid nad valmis koos meiega tulema. Me olime nagu ''Ei!''. See on meie kvaliteetaeg. Kui me ära saime, siis me tegime koos õhtusöögi, vaatasime filme, lebasime rannas ja tegime tonnide viisi pilte. See on autoreis ja tüdrukute jutt - sa võid kujutleda, mida me seal autos ütlesime. See on nii palju lõbu, mida maha laadida ja mitte tunda ennast süüdi kaebuse pärast või rääkida enda ebakindlusest või aurteda asjade üle, milles arvasid üksi olevat. Vahel sul ei ole aega seda kõike teha, kui sul on kiire. Ja see ei ole sama, kui sa ei veeda kogu nädalavahetust koos. Mul ei ole nii palju väga lähedasi sõpru, nii et on oluline panustata sellist aega. Meil on eriline side.

Category: Intervjuud | Views: 906 | Added by: Dobrevic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]