Main » 2012 » September » 14

Uus hooaeg tuleb küllaltki intensiivne

Nina rääkis E!Onlinega, kuidas Elena vampiiriks muutumine hakkab mõjutama Elenat ja tema emotsioone.

Ole valmis kohtuma väga emotsionaalse Elenaga ''Vampiiripäevikute neljandas hooajas.Koos oma uute kihvadega, ütleb Nina, et asjad lähevad intensiivsemaks kui kunagi varem.

''Elena on nüüd vampiir, nii et kõik on kõrgendatud,'' ütles 23-aastane näitlejanna rahvusvahelisel Toronto filmifestivalil, kui esilinastus Nina uus film ''The Perks Of Being A Wallflower''. ''Kui ta astub sipelga peale ja tapab sipelga, siis ta läheb endast välja ja hakkab nutma või kui keegi räägib mõne nalja, hakkab ta naerma nagu maniakk. Nii, et kõik tema emotsioonid on kõrgendatud.''

Uuendused

 Nagu näha võite, siis on lehel toimunud uuendusi. Kuna ilmad on juba üsna sügiseseks muutunud, siis otsustasin lehele teha ka headeri, mis ei ole enam nii suvine. Ning selleks sobisid ideaalselt uued Seventeeni pildid ja see üks pilt Esquire fotosessioonilt.
Aga header ei ole ainuke uusi asi. Ucoze keskkond on lõpuks kasutusele võtnud lihtsa videode manustamise viisi, mis on nagu videogalerii. Esialgu märkate, et on ainult, Vampiiripäevikute suur kategooria, kuid kui klõpsate sellel kollasele kaustale seal, ees, siis saate videod hooaegade järgi ära sorteerida ehk, siis lõpuks on võimalik jälle kõikke kolme hooaaega siit vaadata. Ainuke osa, mille videot siia ei õnnestunud lisada oli 2x07 ''Masquerade'', kuid kui leian video mille saan ka siia lisada, siis loomulikult anna sellest ka teile teada.
Loodan, et ka teile meeldivad need pisikesed uuendused.