Main » 2012 » September » 1 » Nina räägib Elena muutumisest
12:06
Nina räägib Elena muutumisest
Kui me viimati nägime Nina karakterit,Elena Gilbertit, ''Vampiiripäevikute'' 3.hooaja finaalosas, siis ta uppus.....ning ärkas taas kui vampiir. Selle aasta Comic-Conil rääkis Nina Elena muutumisest. Kuidas tema sellele reageeris ja kuidas teised sellele reageerisid ja mis on veel 4.hooajas tulemas. 

NB!Intervjuu sidaldab spoilereid, nii et kui te ei soovi teada, mis juhtuma hakkab, siis ärge edasi lugege.

''Tegelikult olen ma natuke kurb,'' avaldas Nina arvamust seoses Elena muutumisega vampiiriks. ''Mulle meeldis see, et sain olla mõlemat. Ma sain võtetel ringi käia ja mõelda, kuidas olla inimene ja kuidas olla vampiir - parim mõlemast maailmas. Ja nüüd ma seda enam ei saa,'' ütles ta, viidates oma kaksikrollile - inimesest Elenale ja vampiirist Kathrinele. Nina oli teadlik, et Elena muutmine vampiiriks oli alati plaan olnud, see oli lihtsalt aja küsimus.

''See juhtus raamatutes, nii et oli ilmselge, et see juhtub ka sarjas. Seal räägiti, et see võiks juhtuda teises hooajas ja ma olen rahul, et nad ootasid.'' ütles ta. Üks karkter, kes ei regeeri hästi Elena muutusele on Katherine. ''Ta saab olema vihane,'' avaldas Nina. ''Ta ei ole selle üle rõõmus. Ta lootis, et Salvatore vennad saavad üle Elena hullustusest tema eluea jooksul ja siis ta on tagasi rajal koos poistega, kuid nüüd on see rikutud,'' ütles ta. Ülejäänud kamp hakkab ilmselt seda arengut akspeteerima. ''Caroline võeti gruppi vastu kui vampiir,'' tõi Nina välja. ''Ma usun, et kõik on lihtsalt kurvad. Nad lihtsalt veetsid kolm aastat - või kolm hooaega ja ma ei tea, kaua see seal sarjas on - kuid nad tegid see kolm aastat kõik, mis nende võimuses, et teada kaitsta ja nüüd on ta vampiir. Nii et nüüd ta saab ennast ise kaitsta.''

''Vampiirina tahaks ma, et ta saaks aru, et nüüd on ta sõltumatu ja võib nüüd teha oma enda asju. See on peaaegu nagu ülikooli kogemus. Sa lähed keskkooli ja sind lastakse viimaks majast välja ja sul on huvitav ning lõbus ülikooli aeg ja see peaks olema aeg, kus ta saab täisealiseks,'' ütles Nina. Kuigi see muutus võib olla vabastav, siis Nina on kindel selles, et Elena ei tahtnud saada vampiiriks. '' Ma kujutan ette, et ta on kurb, et ta ei saa kunagi lapsi. Ta ei saa kunagi abielluda ja omada normaalset elu või lihtsalt minna ülikooli....ta ei saa seda kunagi uuesti. Ta üritas ennest sihikindlalt hoida inimesena ja nüüd on see igaveseks läinud.'' ütles ta. 

Mõned Elena inimese tunnusjooned võivad olla suurendatud pärast muutust. ''Su emotsioonid on kõrgendatud ja su omadused on tugevdunud vampiirina. Mõned tema suuremad omadused olid need, et ta oli kaastundlik, hooliv ja isetu, nii et tema kahjuks, ei lase ta kellelgil haiget saada,'' avaldas ta.

''Ta ei taha süüa inimesi, nii et ta saab olema näljane  - ja tujukas,'' hoiatas ''Vampiiripäevikute'' Nina Dobrev.
Category: Intervjuud | Views: 802 | Added by: Dobrevic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]