Main » 2012 » Märts » 17 » Nina Dobrev annab meile pisikesi spoilereid
11:23
Nina Dobrev annab meile pisikesi spoilereid
Igal aastal ''Vampiiripäevikud'' tähistavad inimesi, kes on tegelikult aasta teinud läbi elusaslt, lõbusa Mystic Fallsi High Decade Dance peoga. Ja 3.hooaeg ei ole erinev. 20.episood toob meid tagasi tantsuplatsile väikeseks kaoseks, mis on inspireeritud 1920-datest ning mis kindlasti toob endaga kaasa ka mõned mälestused Stefani, Rebekah ja Klausi jaoks.

Loomulikult on Elena tähelepanu keskkpunktis. Kui Zap2it püüdis kinni Nina Paley Fest üritusel ning said nad mõningaid väikseid spoilereid seoses ''Vampiiripäevikutega''.

Nagu alati on Nina suurepärane saladuste hoidja ja ta ei taha meile liiga palju öelda. ''Elena tantsib ühe Salvatorei vennaga,'' avaldas ta. ''Ma ütlen ainult seda.''

Kas Elena ja Damon lõpetavad oma väikse mõra tantsupõrandal ning väheke vesteldes? Või lõpuks Stefan tunnistab Elenale, et ikka hoolib ja seda keset tantsupõranda kaost?

''Sa pead vaatama ja nägema!'' ütles Nina. Kellega koos sa tahaksid Elenast tantsimas näha? Kui soovid oma arvamust jagada, siis jäta kommentaar postituse alla.

Kes veel osaleb tantsupeol, me saame avaldada ühe erilise külalise: Jeremy naaseb Denverist täpselt ajaks, mil ta saab valmistuda suureks õhtuks!. Lapsed näevad head välja jaki ja lipsuga. Me ei tea kas Bonnie on tema käte vahel, kuid ta ei puudu tantsupeolt.
Category: Intervjuud | Views: 672 | Added by: Dobrevic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]