Main » 2012 » Veebruar » 18

Nina avaldas, miks tema arust on vampiirid seksikad

Kui sa töötad sarja kallal, mis keskendub armukolmnurgale kahe vampiirist venna ja inimesest tüdruku vahel, siis sa arvad, et ka vampiirid on seksikad. ''Vampiiripäevikute'' staar Nina Dobrev rääkis OK!-ga sellest, mis teeb need vereimejad nii ahvatlevaks meie kui surelike jaoks.

''Seal on midagi pingevabat vampiiride juures,'' ütles Nina OK!-le Herve Legar Fall moeetendusel. ''Nad on mingit moodi juba kõik läbi kogenud.''

Ja Nina, kes saab koos töötada kahe Hollywoodi kuumima kutiga - Paul Wesley ja Ian Somerhalderiga - ütles, et üleloomulik võlu on suurendatud nende ülbuse, särtsu ja loomulikult ka hõõguva välimuse poolt.

''Ma arvan, et nende eneseusaldus teeb nad seksikaks, sest nad on nii kaua elanud,'' lisas ta. ''Nad on kartmatud ja nad on seksikad, sest nad ei hooli.''

''Vampiiripäevikutest on Nina karakter Elena rebend Damoni ja Stefani vahel, kes mõlemad on armunud Elenasse ja kes mõlemad on vampiirid. Kuid siiani tundub nagu Elena võib loobuda romaanidest, kui tegemist on Salvatore'i vendadega. Kuigi Nina arust, ei ole see nii kerge ülesanne.