Main » 2011 » Detsember » 15 » Nina ütles, et ei võta kunagi osa tõielusarjast
14:07
Nina ütles, et ei võta kunagi osa tõielusarjast
Liiguvad kuulujutud, et üheks kuumimaks paariks kuulsustest on ''Vampiiripäevikute'' Nina Dobrev ja Ian Somerhalder, kuid ärge Ninalt oodake seda, et ta astuks Jessica Simpsoni ja Kardashianide tõsielu romaanide jälgedes ja viiks ka oma suhte väiksele ekraanile.

The Ripple Effect üritusel Los Angeleses ütles nina reporteritele, et ta pole kunagi ise mõelnud sellele, et tuua oma eraelu avalikkuse ette.

''Kindlasti mitte,'' ütles ta. ''Mulle makstakse selles eest, et oleksin teine inimene. Minu jaoks on mul oma isiklik elu ja kui ma lähen tööle saan ma mängida ja olla erinevate karakterite kehades ja ma armastan seda. Ma armastan seda nii väga. See on minu prioriteet.''

Nii et mitte mingit pulma eri E!-s!? ''Ei,'' ütleb naerdes.

Aga kuna me ei näe hüpoteetilist pulma televisioonis, ei tähenda see seda, et ta ei sa mängida veidike uhkemalt riietatuna televisioonis. Nina avaldas, et tulev ''Vampiiripäevikute'' osa hõlmab ka tema tüdrukulikku poolt.

''Seal saab olema väga tore, seal on peagi suur ball tulemas ja me kõik saame riietuda nendesse suurepärastesse õhtukleitidesse, mis on alati lõbus,'' ütles ta. ''Ma armastan seda. Ma olen tüdruk! Kuigi kontsad on omamoodi tapvad.''
Category: Intervjuud | Views: 683 | Added by: Dobrevic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]