Main » 2011 » Juuli » 15 » Comic-Con eelne intervjuu
21:03
Comic-Con eelne intervjuu
Lehekülg The Hollywood Reporter viis läbi Comic-Con eelseid intervjuusid seal osalevate näitlejatega ning nende hulgas ka Nina Doberv. Nina räägib oma kogemustest seoses Comic - Coniga ja lõpus ka veidike Vampiirpäevikutes

Millised on sinu Comic-Con kogemused?
Ma olen seal osalenud kaks korda, mõlemal korral Vampiiripäevikute eest ja mõlemad on olnud täiesti erinevad. Me filmime esmaspäevast kuni reedeni. Mõlemal aastal oleme pidanud Atlantast lendama laupäeva hommikul ja lahkuma pühapäeva pärastlõunal. Sa kohtad seal alati inimesi keda sa imetled. Eelmisel aastal kohtasin ma  Jeff Bridgesit ja Olivia Wilde. Ja aasta ennem seda kohtasin ma seal Robert Downeyt ja Jude Lawi. Ma imetlen neid ja nad inspireerivad mind tegema seda, mida ma teen.

Mis on parim asi, mida fännid on sulle Comic-Conil öelnud?
Eelmisel aastal üks mu fännidest ütles, et ma inspireerin neid järgima nende enda unistusi. See tõsiselt puudutas mind.

Mis teep paneeli edukas?
Jää enesekindlaks ja talitsetuks. Pea meeles, et see on kõigest vestlus ja lõbutse. Inimesed jalutavad ümberringi koletiste kostüümides, nii et see muudab asja helgemaks. See võib olla hirmutav, kuid päeva lõpus on fännid seal sellepärast, et nad tahavad seda ja nad tahavad kuulda mida sul öelda on.

Mis on küsimused, mida sa soovitaksid fännidel mitte küsida paneelil?
Tavaliste küsimuste küsimine igalt ühelt ei ole just parim idee, sest see võtab ära palju ajast. Ole konkreetne seoses küsimustega, mida küsid ja kellelt sa seda küsid.

Mis paneeli juures sa seisaksid terve päeva?
Sõrmuste isand. Mina ja minu sõber jätaksime vahele kooli Reedel ja teeskleksime, et oleme haiged ja me läheksime ja vaataksime Sõrmuste isandat. Seda ja Wilfred, Elijah Wood on suurepärane ja see on tõesti suur võimalus teha tal komöödiat

Kes oleks sinu unistuste paneelil?
Mulle meeldiks kuulda midagi enesekindalt, intelligentne naine tööstustest peab ütlema: Rachel McAdams, Carey Mulligan, Angleina Jolie, Kristen Wiig ja Tina Fey. Ma püsiks selle paneeli juures terve päeva.

Milliseid nõuandeid on sul neile anda, kes on seal esmakordselt?
Ole avatud meelega ja ole valmis ja valmis kõigeks, sest see võib minna hulluks reisiks nagu jalutada uusaastal Times Squares.

Kuidas originaalid mõjutavad kõiki Vampiiripäevikute järgmisel hooajal?
Originaalid tulevad sisse ja nüüd see asi liigub tumedale poolele. Kogu keemia seriaalis seguneb ja see muudab suhteid inimeste vahel kelle vahel varasemalt oli ühendus. Nüüd kui Jenna on läinud on Alaric vaba ja Elenal ning Jeremyl ei ole enam vanemlikku kuju, see saab olema huvitav. Kõik on segunenud ja kõik on tasakaalust väljas, nii et kõik lähevad omamoodi erinevat teed.
Category: Intervjuud | Views: 785 | Added by: Dobrevic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]