Main » 2011 » Mai » 14 » intervjuu Examinerga
16:33
intervjuu Examinerga
Ninal oli intervjuu Examinerga. Ta räägib finaalosast, oma dieedist ja kuidas ta valib projekte.

Alustuseks, mis on su lemmik raamat?
Ma loen hetkel mitut raamatut. Nende raamatute nimdeks on ''Werever You Go, There You Are'' ja ma loen uuesti ''The Perks Of Being a Wallfower'' oma rolli jaoks filmis.

Oled sa varem kohanud oma Wallfloer kaasstaari Emma Watsonit?
Ei, ausalt öeldes, ma pole teda veel kohanud. Ma tean Loganit, ta on mu sõber. Ma olen väga põnevil nende kõigiga koos töötamisest.

Kuidas sa valid om projekte? Mis läheb otse su mõtetesse, kui need sinu lauale ilmuvad?
See on üks nendest asjades.....Ma üritan jääda eemale asjadest, mida ma olen varem mänginud, nii et ma eelistan teha asju, mis ei ole seotud vampiiridega või üleloomulike asjadega (naerab). Samal ajal kui ma loen käsikirju otsin ma head materjali, mis oleks seotud heade näitlejatega. Ma tõesti tahan olla kaasatud headesse projektidesse ja filmidesse. Ma pean toitma oma hinge ja hoidma tundeid nagu artist ja hoidma ennest võimalustes. See on nüüd üks asjadest, see on väga huvitav kogemus, pärast kahe aastast olemist seriaalis koos kahe karakteriga ja ma saan olla rutiinis. Ma ei taha olla mugavalt ühes mustris, ma than jätkata erinevate võimalustega. Ma tõsesti armastan seda, mida ma teen, seega panen sinna kõik endast.

Sa oled olnud igal pool maailmas, delfiinidega ujunud ja kõik. Kas on veel mõningaid kohti kuhu sa tahaksid minna ja elamuse saada?
Oh jah, neid kohti on palju. Mulle meeldiks väga minna Aasiasse. Tegelikult peaksin ma praegu Jaapanis olema.  Meie reis oli plaanitud, selleks ajaks kui seal oli tsunaami, seega kõik muutus. See oli esimene kord kui mul oli personaalne ühendus, õudusega. Mul ei ole kunagi olnud,midagi, mis mind nii lähedal kodule lööks. Ja kui sa oled ostsustanud kuskile minna ja kui sa vaatad, kuidas need inimesed seal elavad pärast sellist efekti, see on südantlõhestav ja väga kurb.

Milline oli su esimene Coachella kogemus?
See oli hämmastav.  Oli väga tore olla sellist tüüpi keskkonnas, millal kõik tulevad kokku ühe kire tõttu ja igaüks armastab muusikat ning häid artiste ja ansambleid. Mu lemmik oli peaesineja bänd Arcade Fire. Ma olen kanadalane ja nemad on kanadalased. Nad on väga hea bänd, nad on suurepärased lives.

Milline on sinu lemmik küünelakk?
Roosad toonid. See on lõbus ja flirtiv. Ma ei saa küünelakki kanda terve aasta jooksul, kui ma olen sarjas, sest nad lihtsalt ei lase mul seda teha. Praegu olen ma puhkusel nii, et ma saan mängida kõikide nende huvitavate ja hullude värvidega. 

Sa oled heas vormis. Kas sul on kindel dieet, mida sa pead?
See on üks asi seal ja Candice Accola ütles mulle seda ning ma arvan, et ta on ka selle kelleltki teda saanud, aga ma ei ütle, et see on dieet, sest see on väga negatiivne. Ma kutsun seda limiidiks. See on põhimõtteliselt pakt, mida sa võid iseenda peal proovid ja olla tervislik, sest see tähendab sinu rõõmu, heaolu ja meeleolu. Kogu minu mõtteviis on see, et ma söön, mida ma tahan. Kuisa võtad iseenda sa muutud tujukaks ja õnnetuks ning sa pead elu nautima. Osa elust ja osa naudingutest elus on sarvesai ja šokolaadikook ja munad ja piimajoogid ja kaerahelbed. Seal on nii palju asju, mida sa pad  õppima hindama. Kui ma ei söö nii palju kui ma vajan, ei ole ma lõbus, ma olen valiv.

Mis on teie kvaliteetsem rõõm?
Viimasel ajal on see sarvesai. Mu kodu lähedal on koht, kus on hämmastavad sarvesaiad ja ma külastan seda isegi natuke liiga tihti.

Kuidas oli filmida filmi The Killing Game koos Kellan Lutz'ga?
Ma tegin just ADR'i ja nad just lõpetasid visuaalsed efektid. Loodetavasti tuleb see varsti välja. Ma pole seda näinud, kuid see oli lõbus. See oli Baton Rouges, Louisianas ja see oli väga kuum. Ma olin küll ainult paar päeva selles, see oli kiire, aga tähtis roll. Ma ootan pikkisilmi, et seda näha. Kellan lutz on suureprärane, ta on hämmastav.

Mis on viis asja, mida me sinu kohta ei tea?
Ma ütlen sulle ühe asja, mida sa minu kohta ei tea ja see on see, et on rohkem kui viis asja, mida te minust ei tea. Loodetavasti, palju, palju rohkem. Ma eelistaksin mõned asjad enda teada jätta, kuna seda kutsutakse privaatseks eluks (naerab). Ma ei suuda, midagi praegu oma peas välja mõelda. Kindlasti see, et minus on hoopis teistsugune pool.....kõik näitavad endas välja parima, aga tegelikult on palju asju, mis me jätame personaalseks, mida kõik ei näe.

Kuhu on kadunud Elena kaelakee viimastes osades?
See on Kathrine käes. Ma arvan, et see on minu süü. Ma olen Kevinit ja Juliet liiga palju kiusanud, see on üks nendest asjadest. See on nagu teksade kandmine. See sai liigseks ja ma olin nagu: ''ok, kuhu me läheme, et see kee kaotada? Et saada uus! Miks mul ei võiks olla lahe sõrmus või südamekujuline kaelakee?''(naerab)

Kas sa kirjeldaksid finaal osa OMG või OMGF'i või rohkemat kui seda?
OMG on šokeeriv ja OMGF on kui juhtub midagi skandaalset. Kedagi ei riietata lahti nagu ma mäletan. Seal võib olla natuke....sa pead teada saamiseks seda vaatama. Seal saab olema kurb lõpp, üks karakter veedab palju stseene nuttes ja vaatajaskond võib nutta. Midagi suurt ja halba on tulemas.

Millist tüüpi vampiir Elenast võiks saada?
Väga vastuoluline. Ma arvan, et temast võiks tulla naissoost Stefani versioon, sest hiljuti on ta olnud üsna juurdlev ja muretsev. Tal pole juhtunud säravat asja oma elus. Sellel vaesel tüdrukul pole midagi head juhtunud. Ta võib olla konfliktne, sest tal on naturaalne vastuolud tapmisega. Ta tahab kõiki kaitsta. Ma arva, et see oleks liiga varsti kui see juhtuma peaks.

Kas sa läheksid kunagi tagasi Degrassisse või külalisstaariks Gleesse?
Ma usun, et sellel poleks tähtust kui ma võiksin minna, omaks tähtsust see kas ma füüsiliselt saaks, sest see võtab palju aega. Me filmisime 10 kuud ja 2 kuud sellest vaba. Seega tahaksin proovida midagi uut ja teha midagi, mida varem teinud pole. Me filmime Gleega samaajaliselt, see tähendab, et me oleme samal ajal vabad kui nemad. Ma tahan keskenduda filmidele.










Views: 784 | Added by: Dobrevic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]