Main » 2011 » Märts » 8 » Teen Vogue fotosessioon ja lühike kokkuvõte artiklist
21:54
Teen Vogue fotosessioon ja lühike kokkuvõte artiklist



Nina räägib intervjuus:
Mõlema nii Elena kui Katherine mängimisest ''Vampiiripäevikutes'': Kui ma allkirjastasin lepingu sarjaga, ei teadnud ma, et mängin mõlemat tüdrukut. Ja vahepeal on see olnud lahe, see on olndu ka kurnav, sest seal on topeltööd teha. Sa paned ühte karakterisse nii palju oam südant, hinge ja energiat. See oleks nagu, sa teeks kahte filmi korraga.

Kuulujutust, et ta käib kohtamas kaasstaari Ian Somerhalderiga:
Me ootame kuulujutte. Nagu näiteks, kui ma ei käiks Ian'ga kohtamas, võiksin ma käia Paul'ga. Palju inimesei kes töötavad koos lõpetavad kohtingutega, nii et see ei oleks ebatavaline, kuid ma ei ole kellegagi kohtingul käinud kellega ma koos töötan.

Jälitamisest paparzzode poolt: Ma tunnen ennast nagu normaalne tüdruk ja kogu see üldistus on minu jaosk imelik. Kuid teised inimesed, kellel on see kogemus juba varem, neile see meeldib. Jah see on asi mis juhtub ja sa ei saa sinna midagi parata.

Tuleviku püüetest näitlemises: Palju asju, mis mulle pragu on pakutud on õudusfilm, ulmefilm või keskkoolifilm. See on see mida ma teen iga päev. Ma tahan teha midagi teistsugust.

Milline ta oli keskkoolis: Ma tahtsin olla sportlane ja ma tahtsinolla tantsija ja näitleja. Ma olin ka võimleja ja väga akadeemiliselt erienteeritud. Ma olin tõesti ülekoormatud. Mitte palju pole muutnud.

Toitumisharjumustest: Ma üritan toituda tervislikult. Mulle meeldib juua minu Kombuchat, mulle meeldivad smootid ja ma armastan tõsiselt kaerahelbeid, sest see tuletab mulle mu lapsepõlve meede. Kuid sokolaad ja kook teeb mind ka õnnelikuks.

Oma joogatrennist:
See on see tund minu jaosk kui keegi ei ütle mulle kuhu ma minema pean või mida ma tegema pean.

Oma igapäevasest kiirest elurutiinist: Ajal kui ma jõuan koju, jätan meelde järgmise päeva ülesanded, pesen oma hambad, võtan meigi maha, siis ma käin pesemas, puhkan ja lähen tagasi tööle seitsmeks tunniks. Ma saan ainult nii plaju teha.


Category: Fotosessioonid | Views: 1260 | Added by: Dobrevic | Tags: fotosessioon, Teen Vogue | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]